Lövöldözés és késelés Érden: egy ember meghalt, többen kórházba kerültek

2020. július 31. 15:34

Csütörtök este két társaság esett egymásnak a Pest megyei városban.

2020. július 31. 15:34
null

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2020. július 30-án 20 óra körül Érd, Iparos úton két többfős társaság összeszólalkozott. A vita tettlegességig fajult, a sértett felek egymásnak estek. Több, nagy valószínűséggel gáz- és riasztófegyverből leadott lövés is eldördült, amely személyi sérülést nem okozott. A két társaság botokkal, kövekkel, vascsövekkel, ásókkal, késekkel felfegyverkezett tagjai válogatás nélkül támadtak az útjukba kerülő ellenérdekű felekre, majd néhány perccel később mindenki menekülőre fogta.

Az összecsapásban egy 50 éves férfi belehalt elszenvedett sérüléseibe, további tizenkét ember került különböző fokú sebesülései okán kórházba. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság egy 36 éves férfit emberölés bűntettével, további 12 férfit csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsít. A rendőrség mindnyájukat őrizetbe veszi, és kezdeményezi letartóztatásukat. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntettének és garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

A rendőrség megtette a szükséges intézkedéseket a köznyugalom helyreállítására” – olvasható péntek délelőtt a police.hu-n.

Az esetről több videó is megjelent. Az elsőn még az előzmények, az üzengetések láthatóak.

Az alábbin pedig már maga a balhé nézhető meg.

Összesen 221 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bucbuc
2020. augusztus 01. 20:27
Rohadt sok szavazatot gyűjthetne a fidesz, ha normális büntetésvégrehajtás lenne és nem üdülni járnának be. Ha kijönnének, akkor csendben meghúznák magukat, hogy csak oda ne, ne az menjen mint most, hogy milyen király aki már ült.
bucbuc
2020. augusztus 01. 20:26
Na, már csak rendes börtönök kellenének. A netflixen van a világ legkeményebb börtöneiről sorozat, de sajnos magyar nincs benne. Lengyel viszont van. Olyasmi pont jó lenne ide is.
urga
2020. augusztus 01. 12:06
Franciaországban is ugyanígy "beilleszkedtek": https://www.youtube.com/watch?v=CY7TeNEcudQ
Jason Bourne
2020. augusztus 01. 08:19
Látva a videókat, minden pofon jó helyre ment.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!