Balliberális érzékenyítés a pedofilok iránt

2020. július 14. 19:24

A Magyar Narancs tavaly a már jól ismert liberális csodafegyvert is bevetette a pedofília kapcsán.

2020. július 14. 19:24
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ

„A pedofília nem egyszerűen bűn, hanem az egyik legsúlyosabb deviancia. A napokban bemutattuk, hogy a Népszabadság és a HVG publicistája, Révész Sándor hogyan is mentegette ezeket az embereket. Azonban a »sztorinak« itt még nincs vége. A Magyar Narancs tavaly a már jól ismert liberális csodafegyvert, az érzékenyítést is bevetette a pedofília kapcsán. Pedofilok személyes történetein keresztül »hozták közelebb«, hogy milyen borzasztó helyzetben is vannak e »szegény, kirekesztett« társadalmi csoport tagjai. Íme pár szemelvény a cikkből:

»Nem minden pedofilból lesz gyermekmolesztáló, és nekik egyre több országban nyújtanak segítséget.«
»Erre gyógymód nincs, az embernek nem lehet megváltoztatni a szexuális beállítottságát. Soha nem fogok meggyógyulni. Egyszerűen el kell fogadni ezt a helyzetet és ennyi« – mondja Péter, a pedofil.
»Számos pszichiáter, kriminológus, szociológus és agykutató szerint érdemes lenne a társadalomnak, a közvéleménynek, nekünk is egy kísérletet tenni arra, hogy túllépjünk a megbélyegző szörnyülködésen, és odafigyeljünk arra, amit a Péterhez hasonló emberek mondanak.«

»A szenvedélybetegekre ambulanciák szakosodnak, az evészavarosokra pszichológusok specializálódnak, vannak önsegítő csoportok szerencsejáték-függőknek, a pedofília valahogy mindig kimaradt.«
»Érthető módon ezeknek a bűncselekményeknek a társadalmi megítélése szélsőségesen negatív. De a képlet azért nem ilyen egyszerű. Jó volna kicsit érzékenyíteni a társadalmat«– mondja Somogyi Zsófia szakpszichológus.

Korábban, más devianciák esetében is így kezdődött: érzékenyítettek, relativizáltak, majd »társadalmasították« az ügyet – először csak megértést, elfogadást, majd befogadást kérve az »érintetteknek«. Majd miután ez sikerült, már csak egy lépés kellett ahhoz, hogy a normálissal egyenértékűként mutassák be a jelenséget. Hát nem! A pedofília kapcsán ezt nem fogják eljátszani! El a kezekkel a gyerekektől! Védjük meg a normalitást! Vegyük vissza a világunkat!”

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zrx8
2020. július 15. 12:35
Megmondtam vagy megmondtam? A buzikultusz csak a pedofília legalizálásának első bázisa volt.
istvanpeter
2020. július 15. 11:35
No jó, de a pedofilokat gondolkodás nélkül simán el kell égetni. Persze a hamis ricsaj mögött, a liberális ellenforradalmárok a kéjgyilkosok és a zoofilok elismertetésén fáradoznak.
Emmanuel Goldstein
2020. július 15. 10:55
A Kaleta-dossziét az Orbán-kormány titkosíttatta, nem a balliberálisok.
Mátyás01
2020. július 15. 08:43
Persze, járjanak terápiára és foglalkozzanak velük a szakemberek, csak a társadalomtól elzárva egy elmegyógyintézetben. Ilyen alapon a pszichopatákat is mentegethetjük, de még jobb lenne elzárni őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!