Aláírásgyűjtésbe kezd az MSZP a balatoni szabadstrandokért

2020. július 16. 12:23

Azért indítják, hogy a kormány engedje el a szabadstrandok belépődíját, és az állam kárpótolja az önkormányzatokat a kieső bevétel miatt.

2020. július 16. 12:23

Aláírásgyűjtésbe kezd csütörtöktől az MSZP a balatoni szabadstrandok ingyenessé tételéért – jelentette be Bihal Dávid, a szocialista párt elnökségi tagja és Árok Kornél, az MSZP kaposvári szervezetének elnöke a Facebookon tartott online sajtótájékoztatójukon.   Bihal Dávid közölte: veszélybe került az embereknek az a joga, hogy ingyen és szabadon pihenhessenek a Balatonnál, ami felháborító. „Ma Magyarországon a Fidesz által pénzelt oligarchák minden negyedik kilométeren építkezést folytatnak”, és ezek nem a közjót szolgálják, hanem luxusberuházások – fogalmazott. Kifejtette, az aláírásgyűjtést azért indítják, hogy a kormány engedje el a szabadstrandok belépődíját, és az állam kárpótolja az önkormányzatokat a kieső bevétel miatt.

Árok Kornél elmondta, az aláírásgyűjtést egész Somogy megyében elkezdik, és a Facebookon lehet követni, hogy mely településeken, mikor jelennek meg az ívekkel.

(MTI)

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robi54
2020. július 17. 14:51
Ha nincsenek kormányon,azonnal mindent jobban tudnak és nagyon okosak,ha kormányra kerülnek,megáll a tudomány.
Kanmacska
2020. július 16. 23:58
Én azt gondolom, hogy az otthoni, kertekben, erkélyeken történő napozást és levegőzést kellene ingyenessé tenni! De azonnal!
Teréz A Piréz
2020. július 16. 18:03
A kormány engedje el az ingyenes szabadstrandok belépőjét, továbbá adjon a nemlétező pénztárosoknak tisztességes fizetést!
Magnólia
2020. július 16. 14:58
Hány évesek ezek a sudribunkók? Mikor és mennyit fizettek az elmúlt x évben a szabad-strandon? Lassan kétségbe vonom, hogy életükben voltak egyáltalán szabd strandon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!