A Jobbik bevezetné az egynapos autópályamatricát

2020. július 20. 14:51

A nyári időszakra egy kedvezményes hétvégi autópályajegyet is bevezetnének a családoknak.

2020. július 20. 14:51

A Jobbik 24 órás autópályamatrica bevezetését javasolja – közölte a párt alelnöke hétfőn Budapesten tartott, a Facebookon is közvetített sajtótájékoztatón.

Z. Kárpát Dániel emlékeztetett, a kormány három éve azt mondta, hajlandó támogatni ezt az elképzelést, ha az autós társadalom részéről elég nagy igény mutatkozik rá. Az azóta eltelt időszakban autósok tízezrei fejezték ki nemtetszésüket amiatt, hogy akkor is tíz napra kell kifizetniük egy szolgáltatást, ha azt csak egy napra, illetve néhány óráig veszik igénybe – fejtette ki az ellenzéki képviselő.

Kiemelte, a nyári időszakra egy kedvezményes hétvégi autópályajegyet is bevezetnének a családoknak, amely a tíznapos matrica árának töredékébe kerülne.

(MTI)
 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Royce2.0
2020. július 21. 10:24
Szerintem meg a jelenlegi díjakat is emelni kellene. Durván. Üzleti felhasználók beárazzák. A hazaiaknak ki lehetne találni vmi lakcímkártya alapú és/vagy családi kedvezményes konstrukciót lényeg, hogy Brüsszel ne tudjon belekötni (jogászok, kalandra fel!) A külföldiek meg fizessenek, ha óhajtják a Magyar Pusztát használni a rajta fekvő kiváló infrastruktúrával. Még a szefós kispicsa is örvendezhetne vala eme kiváló zőccségnek... Btw, hová tűnt Tonhalhegyi Gréta? (akinek a kurva anyját :DDD)
George Soros 2.0
2020. július 20. 19:05
Megoldás inkább az lenne hogy az éves matrica árat különböző kedvezményekkel felezni vagy nullázni. Talán a fritzek csináljak majd így. (akik gépjárművel, hazai rendszámmal rendelkeznek, személyenként 1 db autónál 3,5 tonna alatti 9 személyes kocsiig. Stb stb) Nem tartom jó ötletnek az 1 napos matricát hogy a román 9 személyes kisbuszsofor 12 óra vezetés után még a teljes magyar szakaszt is atvezesse 10_15 perces mélyalvás fáziasokkal, hogy jó olcsó legyen az útja.
Nehidd El
2020. július 20. 18:08
Nem ingyen kellene ez is? Vigyázz, Ballik, lemaradtok a demagógiaversenyben!
apika2
2020. július 20. 18:01
Csak egyszer mondanának konkrét számokat a csudába is. A töredék kifejezés nem értelmezhető!!!! Mondják meg mennyire gondolnak! Az tárgyalási alap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!