A „homoszexuális propagandára” figyelmeztetnének egyes filmek előtt Toroczkaiék

2020. július 29. 18:14

„A Mi Hazánk törvényjavaslatot kíván benyújtani az Országgyűlésben a jelzés bevezetése érdekében” – közölte a párt elnöke.

2020. július 29. 18:14

A „homoszexuális propagandára” utaló jelzés bevezetését követeli a filmeknél és televíziós műsoroknál a Mi Hazánk Mozgalom – jelentette be a párt elnöke szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

Toroczkai László be is mutatta azt a – szivárványszínű karikában látható, 18-as korhatárjelzést tartalmazó – ábrát, amelynek használatával szerinte meg lehetne óvni a kiskorúakat az „aberrációtól” és a „devianciától”. „A Mi Hazánk törvényjavaslatot kíván benyújtani az Országgyűlésben a jelzés bevezetése érdekében” – közölte. Toroczkai László azt mondta: évek óta azt tapasztalják, hogy szinte már nem is készülhet olyan film, amely nem tartalmaz „homoszexuális propagandát”.

„A gyermekek egészséges fejlődését pedig az szolgálja, ha a szülőket figyelmeztetik arra, hogy homoszexuális tartalmú jelenet szerepel egy filmben, a szülők ugyanis ebben az esetben megakadályozhatják azt, hogy gyermekük megnézze a műsort” – közölte. „A Mi Hazánk szerint a lehető leghatározottabban kell fellépni az erőszakos LMBTQ-propaganda ellen” – fogalmazott Toroczkai László.

(MTI)

 

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernie Pantuso
2020. július 30. 11:29
Én mint keresztény, hetero, rémisztő képződmény ezt támogatom! Hol kell aláírni?
vigyor
2020. július 30. 08:48
...én értem, csak nem tudom, hogy mit remélnek ettől. A szülőknek most is van lehetőségük arra, hogy a gyereküknek korlátozzák a filmnézést, de lássuk be, a streaming térnyerése óta, ömlik a kamaszoknak szánt sorozat, és az utóbbi években készültek minden esetben tartalmaznak érzékenyítést akár a melegekkel szemben akár a migránsokkal szemben, de ott van mindben. Vagyis egy kamasznak gyakorlatilag teljesen elzárt környezet kellene ahhoz, hogy ne vegyen részt óhatatlanul az érzékenyítésen.
Csigorin
2020. július 30. 06:52
tamogatando otlet, jo kezdet. viszont kene egy torveny is ellene mint az oroszoknal. ott meg a normalitas a divat.
syphax
2020. július 30. 06:35
1945 ÉVELEJETÁJÁN KUPLERÁJINSÉGES--AZ "OSTROMOT" KÖZVETLENŰL KÖVETŐ-- IDŐKBEN BUDAPESTEN A KAZINCZY UCCÁBAN, LUJZIKA A MADÁM--KINÉZ A KIRAKATABLAKON A PIROS LÁMPA ALÁ ÉS -- BESZÓL A KONYHÁRA AZ EDÉNYMOSOGATÓ FIÚHOZ, HOGYASSZONGYA: " JÓZSIKÁM DRÁGA! ZSIROZD A SEGGED, BUZI JÖN"!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!