Varga Judit: Kétéves konferenciasorozat indulhat Európa jövőjéről

2020. június 25. 09:54

Az igazságügyi miniszter saját Facebook-oldalán harangozta be a „Konferencia Európa Jövőjéről” című eseménysorozat online vitaindítóját.

2020. június 25. 09:54

„A videokonferencia témája az Európa jövőjéről szóló kétéves konferenciasorozat életre hívása, amelynek során az európai integráció történetében először, a polgárok közvetlenül is kifejthetnék véleményüket a kontinens jövőjének alakításáról. Az Európai Unió elmúlt egy évtizedét korábban soha nem tapasztalt válságokkal szembeni folyamatos küzdelem fémjelzi, és már a koronavírus-járvány kirobbanása előtt világossá vált a reform igénye” – írta Varga Judit.

Hozzátette: „Az Igazságügyi Minisztérium és a Mádl Ferenc Összehasonlító Jogi Intézet közös szervezésében ‪10:00 és ‪13:15 óra között tartandó eseményen többek között olyan előadókkal vitatjuk meg a konferencia létrehozásával kapcsolatos legfőbb kérdéseket, mint Trócsányi László, a Mádl Ferenc Összehasonlító Jogi Intézet tiszteletbeli elnöke, európai parlamenti képviselő; Karoline Edtstadler, Ausztria európai és alkotmányos ügyekért felelős szövetségi minisztere; Andreja Metelko-Zgombić, Horvátország európai uniós ügyekért felelős államtitkára; és Antonio Tajani, az Európai Parlament Alkotmányügyi Bizottságának elnöke, Az Európai Parlament korábbi elnöke.”

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr Diener Mann
2020. június 25. 12:58
Kétéves konferencia? Szerencsére addigra megbuktok.
pesti051
2020. június 25. 12:23
Olvasgatva a hozzászólásokat csodálatosan látszik a liberálisok "engem nem értenek meg, engem nem szeretnek, ezért gyűlöllek benneteket.." mentalitása... Minél jobban nem szeretsz engem, annál nagyobbat rugok beléd, PEDIG ÉN CSAK JÓT AKAROK, és ezt te nem érted, akkor dögölj meg... Kb. ugyanígy működött az összes világmegváltásuk a jakobinusok óta, a téesz-szervező verőlegényekig... A primitív ostoba barom nép nem érti meg, hogy amit ők csinálnak, az egyenes út a Kánaánig, akkor agyonlőni ezt a sok hülyét.. :)
olajfa1
2020. június 25. 12:20
Ha ez on-line közvetítés, akkor az ál-liberálbolsi fasiszták ezt sem tudják félremagyarázni...
VakzKommondor
2020. június 25. 11:52
most mondja valaki, hogy nem támogatja a kormány a homokosokat.: https://444.hu/2020/06/25/nadragszij-felmilliardot-koltenek-a-vadaszati-vilagkiallitas-kiserorendezvenyeire
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!