Ujhelyi István asszisztense készítette az elhíresült álmentős videót

2020. június 10. 12:03

„Én voltam a kamera végén” – nyilatkozta a 168 Órának Szalay Tamás Lajos.

2020. június 10. 12:03

A 168 Óra több forrásból is úgy értesült, hogy Szalay Tamás Lajos, a Népszabadság egykori újságírója, Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti képviselő asszisztense, sajtósa készítette a párt elhíresült Facebook-videóját, amelyen egy magát mentőápolónak kiadó nő többek között arról beszélt Korózs Lajos szocialista parlamenti képviselőnek, hogy haldokló, továbbá nem megfelelően ellátott betegek hazaszállításában vett részt. A nőről a sajtó kiderítette, hogy magánmentősként sem dolgozott, az Emberi Erőforrások Minisztériuma pedig feljelentést tett rémhírterjesztés miatt.

A lap telefonon elérte Szalay Tamás Lajost, aki maga is elismerte a videó készítését. „Én voltam a kamera végén” – mondta Ujhelyi asszisztense, ám további kérdésekre nem válaszolt, hanem az MSZP sajtóosztályához irányította a 168 Órát. Ezután a párt egyik vezető sajtófelelősével beszéltek, de ő is azt javasolta, hogy az ügyben email-ben forduljanak hozzájuk. Megpróbálták telefonon elérni Ujhelyi Istvánt is, de egyelőre nem jártak sikerrel.

 

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. június 12. 19:08
Az semmi,a Mari néni engedte be őket az irodába...:)
catalina9
2020. június 11. 11:32
Ujhelyi István asszisztense készítette az elhíresült álmentős videót" ugyan dehogy, ezt a mentősvideót valójában Habony Árpád készítette, Korózsnak maszkírozva magát..
syphax
2020. június 11. 11:11
A KOMINISTA ZSIDÓK MEG ÚJHÜLYE "KOMÁLJÁK" AZ ILLYEN NÉMETH ATHINA FÉLE CIGÁNYPICSÁKAT. LEGYENEK VELE BOLDOGAK MIND--tóthbercitűl kezdve hillerpityuciig bezárólag!
hátakkor
2020. június 11. 10:48
Békesi László: Orbán ezt nem tudja megúszni :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!