Tűz keletkezett egy ipartelepen Kőbányán

2020. június 05. 19:14

A lángok nyomán keletkezett füst 50-100 méter magasba csap fel az égő hulladék felett, ám a tűz  nem veszélyeztet épületeket.

2020. június 05. 19:14

Bontásra váró hűtőszekrények és egyéb fémhulladékok gyulladtak meg a főváros X. kerületében, Kőbányán, egy Sírkert utcai ipartelepen péntek késő délután – tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

A lángok nyomán keletkezett füst 50-100 méter magasba csap fel az égő hulladék felett, ám a tűz  nem veszélyeztet épületeket – közölte Kisdi Máté.

Elmondta: a fővárosi tűzoltók öt vízsugár bevetésével kezdték meg a 300 négyzetméternyi területen pusztító lángok oltását, és megakadályozták a tűz továbbterjedését.

A Katasztrófavédelmi Mobil Labor végigjárta a környező utcákat, és a szakemberek megállapították, hogy a füstnek nincs környezetkárosító hatása az utcaszinten – közölte a szóvivő.

(MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. június 06. 05:33
A Jobbik már leégett.
3M..
2020. június 05. 19:27
Bezzeg ha az avar ég az környezetkárosító és elpusztul a Föld. Be kell tiltani az avarégetést és minél több raktárégetést kell helyette rendezni, mert az veszélytelen és még a szakemberek szerint sincs a füstnek környezetkárosító hatása. LOL Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!