MSZP: Ez a cserbenhagyás büdzséje

2020. június 10. 12:42

A mondat az előterjesztés szerdai parlamenti vitájában hangzott el.

2020. június 10. 12:42

Tóth Bertalan kijelentette: a javaslat azt mutatja, hogy a kormány semmit nem tanult a járványhelyzetből. Azt mondta, újjáépítésre, esélyteremtésre szolgáló költségvetésre lenne szükség jövőre, de a kabinet nem fordít kellő forrást az egészségügyre, a szociális ellátásokra és a munkahelyek teremtésére. „Tízévnyi Fidesz-uralom után ott tartunk, hogy az állampárt helyzetbe hozta a saját kiváltságos elitjét és biztosította a hatalma megőrzését, miközben a társadalom többségével nem foglakozott” – jelentette ki a szocialista képviselő.

(MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zod
2020. június 11. 12:08
Az MSZP 3 százaléknál tart, de lesz ez még kevesebb is.
Párhuzamos különvélemény
2020. június 10. 13:37
"Tízévnyi Fidesz-uralom után ott tartunk, hogy..." Igen, ti itt tartotok. Hál'istennek az ország meg sokkal előrébb.
Berecskereki
2020. június 10. 13:01
Tóth Bertalannak javaslom, hogy állítása igazolására Korózsnál rendeljen meg egy videófelvételt, Török Zsoltnál pedig egy folyamatábrát. Mikor veszik észre, hogy 10 év óta ezt a szöveget nyomják és az MSZP már a lejtő alján fetreng? Természetes más a helyzet, ha ön is Gyurcsány Ferenc híve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!