Menczer: A baloldal ellendrukkerekből áll

2020. június 11. 08:57

Az államtitkár szerint a a baloldalnak semmilyen érdemi mondanivalója nincs az emberek számára.

2020. június 11. 08:57

A magyar ellenzék nemcsak kihúzta magát a vírus elleni összefogásból, de egyenesen ellendrukkerekké váltak – jelentette ki Menczer Tamás a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. Az államtitkár szerint ha az ellenzék nem lenne ellendrukker, akkor nem csináltak volna hamis videót és nem mondták volna az alkalmas lélegeztetőgépekre, hogy alkalmatlanok.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. június 12. 19:12
Tomi nagyon meg akar felelni...:(
egyvilág
2020. június 12. 13:40
Egy jó kis összefoglaló a politikai és gazdasági bal- és jobboldal mibenlétéről: https://egyvilag.hu/temakep/073.shtml
Tatulus
2020. június 11. 16:36
Az még hagyján, hogy az ellenzéki politikusok minden alkalommal ekézik a Kormányt és minden intézkedést lenulláznak, dicsérő szavuk legfeljebb egymás aljasságairól szól! Ez még elmegy a közvetlen belőlük élő beosztott apparátus, meg a seggüket nyaló médiamunkatársak részéről, meg azok rokonsági, ismerősi köréből! Viszont az, hogy a közösségi oldalakon gyakorlatilag olyanok, akiknek semmi közük ezekhez, valami irdatlan gyűlöletből fakadóan, minden orruk előtt lévő tény dacára, mint buzgó kórus a templom karzatán ismétlik, bizonygatják a nyilvánvaló hazugságokat, gerjesztik az indulatokat, jobban, mint a megfizetett pártkatonák! Ez már önsorsrontás - a nemzetpusztítás része! Félek, hogy a gyenge ellenpropaganda nem fogja sikerre vinni az ország látható fejlődését, hacsak végre meg nem erőltetik magukat az újságíróink és végre a törvényhozás is bekeményíthetne a rágalmazó, hazug bandával szemben!
peter.jordanson
2020. június 11. 13:33
Hazaárulás-e a Liberális Internacionálé alelnöki széke, ha valaki mindig is böcsületes igazmagyar volt, dehogyis diplomás kiszkommunista? Mint Sarah und Rachel Orbanowitz kedves édesapja, a mi kedves narancskondukátorunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!