A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Karácsony Gergely, cselekedjen végre Budapest és Magyarország érdekében!

2020. június 16. 09:31

Kezdje el azonnal a Lánchíd felújítását!

2020. június 16. 09:31
Láng Zsolt

„Nem is értem Karácsony Gergelyt. Mivel gazdagította tegnap Budapest Facebook-irodalmát? Sokallja a kormányzat augusztus 20-i kiadásait, adják oda azt a pénzt is, mert nem elég a Lánchíd felújításának támogatására a Tarlós-időkből megörökölt 6 milliárd. Ne már, kedves Gergely!

Miért nem a saját munkájával, a főváros költségvetésével foglalkozik nap mint nap? Ezt bízták Önre ugyanis a választók.

A Lánchíd a Fővárosi Önkormányzat tulajdona. A tulajdon nemcsak jogokkal jár (azt zárok le, amit akarok, ott szívatom meg az autósokat, ahol akarom), hanem kötelességekkel is. Például a szétmálló, lassan balesetveszélyes műtárgyak felújításának kötelezettségével. Az éves, több mint 300 milliárdos költségvetési pénz erre van.

Ha van forrás 5 főpolgármester-helyettesre, párttanácsadók és anarchista aktivisták milliós megbízásaira, párttársak brüsszeli posztolgatására 112 millióért, 1,7 milliós fizetésű PR vezetőkre, akkor a nemzet egyik szimbólumának megóvására miért nem jut?

Budapest Főpolgármesterének lenni megtisztelő, történelmi lehetőség. Sok alázatot, áldozatot és munkát követel. Ezek a szavak nem tudom, mit jelentenek Karácsony Gergelynek, de ha hisz a hivatali esküjében, cselekedjen végre Budapest és Magyarország érdekében! Kezdje el azonnal a Lánchíd felújítását!”

 

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2020. június 17. 23:26
Elárulom neked Zsolt, Karácsonynak a pridere kell a pénzt. Több naposat szeretne. Fel akarja szivárvány színű zászlókkal díszíteni a Fővárost, hidakat és különösen a Városházát. Ezért nem tud hozzáfogni a Lánchíd felújításához. Kis szivárvány színű sálacskákat is csináltat, abban fognak vonulni az alpolgármesterei, munkatársai.
írmag
2020. június 16. 20:33
Polgármester Úr, Elnök Úr! Köszönet a leveléért!
békalepcse
2020. június 16. 18:10
Ma arra vettem utamat és direkt átmentem a Lánchídon. Ritkán járok arra, leinkább amikor messziről jönnek barátaink és megmutatom a várost nekik. Háha nem lesz még egyszer módom ezt az utat megtenni.
János bácsi
2020. június 16. 13:25
Láng úr meg miről beszél? Tarlós a tíz éves főpolgármesteri időszakában kétszer próbálta felújítani a Lánchídat. Egyszer sem járt sikerrel. Már 2011-ben kiírtak rá pályázatot, de nem történt semmi, majd 19-ben is megismételték azt pedig drágának találták, abból sem lett semmi. Most Karácsony Gergelyt okolják azért amit ők nem tettek meg . A kormány nagyon jól tudja nics elegendő pénz a felújításra, de úgy gondolják, hogy remek fegyvert találtak Karácsony Gergely ellen. Azt viszont nem vették számításba, hogy nem falusi tahókkal állnak szembe. A Lánchíd Magyarország egyik szimbóluma, a világörökség része , ami nemcsak Budapest tulajdona. Nem kell felesleges dolgokra költeni . Úgymint tűzijáték, ünnepi rendezvények oszt mindjárt lesz elegendő pénz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról