Karácsony Gergely, cselekedjen végre Budapest és Magyarország érdekében!

2020. június 16. 09:31

Kezdje el azonnal a Lánchíd felújítását!

2020. június 16. 09:31
Láng Zsolt

„Nem is értem Karácsony Gergelyt. Mivel gazdagította tegnap Budapest Facebook-irodalmát? Sokallja a kormányzat augusztus 20-i kiadásait, adják oda azt a pénzt is, mert nem elég a Lánchíd felújításának támogatására a Tarlós-időkből megörökölt 6 milliárd. Ne már, kedves Gergely!

Miért nem a saját munkájával, a főváros költségvetésével foglalkozik nap mint nap? Ezt bízták Önre ugyanis a választók.

A Lánchíd a Fővárosi Önkormányzat tulajdona. A tulajdon nemcsak jogokkal jár (azt zárok le, amit akarok, ott szívatom meg az autósokat, ahol akarom), hanem kötelességekkel is. Például a szétmálló, lassan balesetveszélyes műtárgyak felújításának kötelezettségével. Az éves, több mint 300 milliárdos költségvetési pénz erre van.

Ha van forrás 5 főpolgármester-helyettesre, párttanácsadók és anarchista aktivisták milliós megbízásaira, párttársak brüsszeli posztolgatására 112 millióért, 1,7 milliós fizetésű PR vezetőkre, akkor a nemzet egyik szimbólumának megóvására miért nem jut?

Budapest Főpolgármesterének lenni megtisztelő, történelmi lehetőség. Sok alázatot, áldozatot és munkát követel. Ezek a szavak nem tudom, mit jelentenek Karácsony Gergelynek, de ha hisz a hivatali esküjében, cselekedjen végre Budapest és Magyarország érdekében! Kezdje el azonnal a Lánchíd felújítását!”

 

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik