Ifj. Lomnici Zoltán: Lehetne összeszedettebb a baloldal

2020. június 29. 22:11

„A radikális baloldal, ahova a Jobbik is betagozódott, olyan eszközökhöz nyúl a Parlamenten belül verbálisan és fizikailag, amely nemhogy a Parlament falai közé, de még utcára sem való” – fogalmazott ifj. Lomnici Zoltán.

2020. június 29. 22:11

„2018 óta a radikális baloldal, ahova a Jobbik is betagozódott, olyan eszközökhöz nyúl a Parlamenten belül verbálisan és fizikailag, amely nemhogy a Parlament falai közé, de még utcára sem való. Ugyanezt a szituációt közterületen akár büntetőjogilag is szankcionálják” – fogalmazott ifj. Lomnici Zoltán, a Hír TV Magyarország élőben extra című műsorában, a parlamenti ülésen felszólaló Jakab Péter megnyilvánulásával kapcsolatban.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. július 01. 08:05
Zolika,egy hitvány bércseléd vagy.
yes_we_can
2020. június 30. 23:31
Én pedig nagyra értékelném,ha nem aggódnátok folyamatosan a baloldal miatt.
Emmanuel Goldstein
2020. június 30. 09:49
Ifj. Lomniczi egy épkézláb mondatot sem képes elmondani riporteri alákérdezés vagy betanult szöveg nélkül. Nyilván azért alakítja a botcsinálta politológust, mert jogászként senki sem vevő a lózungjaira.
Menhetten
2020. június 30. 09:43
Amiért én főként utálom ezt a rendszert, az az, hogy igy megosztotta az embereket. Soha ekkora gyűlölködés nem volt még ebben az országban. Családok, barátságok, munkakapcsolatok mentek tönkre. Mindenhol azzal kell szembesülni, hogy kicsinálnak, elárulnak, mellőznek, csak mert másként látsz dolgokat. Kicsinyes bosszú mindenütt, és nagyfokú dilettantizmus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!