Akinek a munkáját csak akkor veszik észre, ha nagyon elront valamit

2020. június 05. 14:00

Kraft Tamás egész Európát végigturnézta különböző világsztárokkal, az Iron Maiden-től kezdve Carlos Santanán át a Modern Talking-ig.

2020. június 05. 14:00

Együtt ebédelt Santana-val, a legnagyobb magyar és világsztárokkal, köztük Presser Gáborral, Fenyő Miklóssal, Demjén Ferenccel, Rod Stewarttal, Tina Turnerrel és a Motörheaddel is dolgozott. A Magyar Virtus vendége ezúttal Kraft Tamás technikus volt. Beszélt arról, hogy miért nem szólalt meg Fenyő Miklós mikrofonja egy koncerten, miért változik meg egy zenekar, ha nagykoncertre készül, és milyen volt a legnagyobb sztárokkal a közös munka. A teljes videót ide kattintva nézheti meg.

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emmanuel Goldstein
2020. június 05. 17:10
Mikrofonállványként végre testhezálló feladatot talált magának Jeszy.
Secnir
2020. június 05. 17:09
"Akinek a munkáját csak akkor veszik észre, ha nagyon elront valamit" az informatikus. a villamosvezető. az autószerelő. a pék. a ...
nick89
2020. június 05. 14:05
A Zorbán fészbukjára is kell egy ilyen ember, amikor a gazda fontos bejelentést tesz. (Pl. Mostantól nem Eurázsiával, hanem Óceániával állunk hadban.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!