A teljes bruttó fizetésüket is megkaphatják az édesanyák

2020. június 30. 22:39

Az édesanyák a gyermekvállalást követően a korábbi fizetésükhöz képest is többet vihetnek majd haza – fogalmazott Novák Katalin államtitkár.

2020. június 30. 22:39

„Amikor egy édesanya meghozza a párjával azt a döntést, hogy gyermeket vállalnak, akkor ő a gyermekvállalást követően nem hogy kevesebb pénzt visz majd haza az első a fél évben, hanem egyenesen a korábbi fizetéséhez képest is többet. Tehát nemcsak a mostani Csecsemőgondozási Díjnál (CSED) fog többet, hanem még a korábbi fizetésénél is többet visz majd haza, hiszen a teljes bruttó fizetését megkapja, ezután csak személyi jövedelemadót fizet” – fogalmazott az államtitkár.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egynick
2020. július 01. 14:25
3-4 gyerek felnevelésénél igen. De ki az a nő, aki 4 gyereket nevel munka mellett. Mondom munka. Nem mondvacsinált kormánybiztosi, államtitkári állásokról beszélek. De Novák Katalin nyilván a saját "munkájából" indul ki.
koronaszepe
2020. július 01. 09:12
Ezzel az intézkedéssel semmi baj, ahogy alapjában véve a többi családpolitikai intézkedéssel sincs. A baj az, hogy ezek kizárólag a középosztályon segítenek, pedig a legtöbb gyerek a szegényebb rétegekben születik. Ők viszont gyakorlatilag el vannak vágva ezektől az intézkedésektől.
flesh ripper
2020. július 01. 06:12
nagyszerű magyar asszony!
néhai Ch.Pilot
2020. július 01. 02:09
A ballib oldal soha semmilyen intézkedést nem hozott a családok életének megkönnyítése érdekében. A jobboldal valahányszor kormányra jutott, mindig! Köszönjük!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!