Véget értek az írásbeli érettségi vizsgák

2020. május 22. 10:10

A vizsgák lebonyolítása zökkenőmentesen zajlott, a kormányzati óvintézkedések hatásosnak bizonyultak.

2020. május 22. 10:10

Befejeződtek a május-júniusi érettségi időszak írásbeli vizsgái csütörtökön. A koronavírus-járvány miatt rendkívüli körülmények között szervezett érettségik lebonyolítása zökkenőmentesen zajlott – tájékoztatta az Oktatási Hivatal (OH) pénteken az MTI-t.

A hivatal közleménye szerint az írásbeliket a járványügyi veszélyhelyzetben 14 nap alatt, 1 144 helyszínen, az egészségvédelmi óvintézkedések betartásával bonyolították le a vizsgaszervező intézmények.

Az írásbeli vizsgák feladatlapjait és javítási-értékelési útmutatóit az OH, az előzetes ütemezésnek megfelelően, folyamatosan nyilvánosságra hozta honlapján. Pénteken 14 órától valamennyi vizsgaanyag elérhetővé válik a felületen. A vizsgák lebonyolítása zökkenőmentesen zajlott, a kormányzati óvintézkedések hatásosnak bizonyultak – közölték.

(MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2020. május 22. 12:20
A tudás hatalom!
DrPepper
2020. május 22. 11:12
Nagy a csend ezzel kapcsolatban, a járvány sem robbant be, káoszt sem sikerült okozni. Fiam meg összeszedett kb. 450 pontot, aminek elégnek kell lennie továbbtanulási céljaihoz. Elégedett vagyok.
magichorze
2020. május 22. 10:55
Nocsak, akkor a DK meg a PDSZ is megnyugodott végre? Ugyanis eléggé leszálltak erről a témáról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!