Tarlós: Karácsony nem háríthatja másra a felelősséget!

2020. május 01. 19:52

A volt főpolgármesternek finoman szólva nem szimpatikus Karácsony Gergely viselkedése.

2020. május 01. 19:52

Tarlós István volt a Hír TV Magyarország élőben című műsorának pénteki vendége. „Egy első számú vezető, egy főpolgármester, aki a politikai elit egyik tagja, mindenképpen felelősséget kell, hogy vállaljon a tetteiért” – jelentette ki a volt főpolgármester Földi-Kovács Andrea műsorvezető azon kérdésére, hogy áttolhatja-e másra a felelősséget Budapest vezetője.

Tarlós számára finoman szólva nem szimpatikus Karácsony Gergely viselkedése, mivel a párbeszédes politikusra jellemző a nehezebb helyzetekben való meghátrálás, ugyanakkor nyugalmi időszakban mindig az élen van. Tarlós a tervezett sebességkorlátozásokról azt mondta, hogy a Fővárosi Önkormányzat hatásköre azok meghatározása, egyeztetve az autósokkal és a kerékpárosokkal.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csver123
2020. május 02. 10:16
Teljesen egyértelmű a büntetőjogi felelőssége a főváros mostani vezetésének. Leváltani Őket !
nempolitizálok
2020. május 02. 08:55
A ballibsik a forrásokat ellopják, cserében bénák és természetesen Orbán a felelős. És mivel ezért sokan utálják őket, sok a náci is.
BőröndÖdön
2020. május 02. 07:48
Már vártam a naftalinszagú Pista bácsi okoskodását...
Robur
2020. május 02. 02:28
Pontosan milyen felelősségről beszél, Tarlós úr?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!