Szijjártó: Megnyílt az átkelő Tornanádaskánál a magyar-szlovák határon

2020. május 04. 10:28

Ma reggeltől magyar és szlovák állampolgárok munkavállalási céllal, kishatárforgalomban ismét használhatják az átkelőt – közölte a külügyminiszter.

2020. május 04. 10:28

Hosszú egyeztetések után hétfőn újabb átkelő nyílt meg a magyar-szlovák határon Tornanádaskánál – közölte Szijjártó Péter a Facebook-oldalán. A külgazdasági és külügyminiszter térségi települések polgármestereinek kérésére kezdeményezte az átkelő megnyitását az ingázó munkavállalók és a környéken működő vállalatok számára.

A szlovák hatóságokkal folytatott tárgyalások eredményeként hétfő reggeltől magyar és szlovák állampolgárok munkavállalási céllal, kishatárforgalomban ismét használhatják az átkelőt. A közeli bánrévei átkelőt pedig már nemcsak magyar-szlovák kétoldalú forgalomban használhatják a kamionok és teherautók, hanem cseh és lengyel szállítási célpontok esetében is.

(MTI)

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barnabibambi
2020. május 07. 16:01
Had jöjjenek a vírushordozók,had huljon a férgese.Ezek teljesen meghülyültek a fene a mocskos pofájukat!
nick89
2020. május 04. 11:38
Háború van, ezek meg most is a "sikereiket" reklámozzák. Micsoda bugris banda!
jolly77
2020. május 04. 10:30
a nemzetállami bohócok most sikítófrászt kapnak! megnyílnak a határok? jönnek-mennek országok közt napi szinten az emberek, mintha ez természetes volna,??? pfhejjj...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!