Szél Bernadett a nép nevében toboroz hétfő délutánra

2020. május 18. 11:48

Ma 5-kor találkozunk a körforgalomban – írja közösségi oldalán.

2020. május 18. 11:48

„Én továbbra is uniós zászlóval a kezemben leszek ott, sőt a kollegám botrányos megbüntetése után egyre inkább ragaszkodom ehhez! Láthattuk, mert a rendőri fellépés és a törvénytelen bírságok megmutatták, hogy valóban zavarja a Vár urát, ha a nép nem marad csöndben. Ahogy változik a járványügyi helyzet, más módon is fel tudunk lépni az érdekeinkért és az értékeinkért, de ma ott a helyünk és ott a feladat is!” – írja a képviselő.

Ha már ennyire jutott, úgy gondolta, hogy egy követeléslistát is közzétesz. Íme:

„1. Követeljük a Kásler-terv azonnali visszavonását, a betegek biztonságos ellátását és a kórházi kapacitások fenntartását!
2. Követeljük az egészségyi és szociális dolgozók dupla bérezését egyszeri, meg sem kapott pótlék helyett!
3. Követeljük a bértámogatás kibővítését a legnehezebb helyzetben levőkkel, a gyermekekkel otthon maradó szülők támogatását, a munkanélküli ellátás meghosszabbítását és a jövedelem nélkül maradt egyéni vállalkozókra való kiterjesztését!
4. Követeljük a szájzártörvény azonnali visszavonását, a meghurcoltak megkövetését!
5. Követeljük a valódi tájékoztatást propaganda helyett és az információs jogok helyreállítását!”

Összesen 229 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amondó
2020. május 20. 18:19
"Ez már régen nem politikai, hanem egzisztenciális kérdés. Berni és Ákos karrierje a tét, maradhatnak-e a politika porondján, vagy - érdemeik elismerése mellett - mennek a süllyesztőbe, azaz eldugják őket a TáTK, vagy CEU valamelyik gender- (, vagy kender-) tanszékén." https://mandiner.hu/cikk/20200429_szel_bernadett_a_dudalasrol Pár hete írtam kb. e sorokat, de most még inkább aktuálisak. Vettük az üzenetet, úgy látszik Berni nem kispályás amatőr. Befolyásos páholyokból nagyon erős hátszelet kapott, hiszen magát a (poszt)német "közszolgálati" médiát vetették be a legújabb performansz lebonyolítására. (Tordai Bencének még sokat kell baromkodnia, míg felkapaszkodik e szintre.) Berninek ki kellene néznie a listáról valamilyen újonnan kiagyalt perverziót és megható coming out szervezésével lekörözni Dobrit, Timikét, Bunkónét a libsi népszerűségi listán.
Mirtilla
2020. május 19. 16:27
"Szél Bernadett a nép nevében toboroz..." Apró változtatással ez tényleg igy is lett, mert a kusza-csalóka tavaszi szél valóban összefujt kb. 20-22 hasonszőrü, megvilágosodott és megvezetett ifjoncot. Szóval sikerült a toborzás a Szél , a tavaszi szél és a szélsők szerencsére nem tul népes csoportja nevében.
Messzeföld
2020. május 19. 14:40
Ez már valami beteges, amit a nő csinál! Szerintem a családján belül is erőszakot követ el, csak nem merik jelenteni a családtagok.
makapaka2
2020. május 19. 12:00
Két hitvány ember, akik ráadásul beleőrültek a gyűlölködésbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!