Szél Bernadett a német köztévének: „Még az egészségügyi dolgozók sem kapnak maszkot”

2020. május 14. 20:29

A Das Erste csatornának nyilatkozott a független országgyűlési képviselő.

2020. május 14. 20:29

„Amit én itt elsősorban látok, az az, hogy még az egészségügyi dolgozók sem kapnak maszkot” – nyilatkozta Szél Bernadett a német Das Erste csatorna Magyarországra látogató stábjának. A csatorna műsorát a független országgyűlési képviselő osztotta meg Facebook-oldalán. A német tudósítás szerint a magyarországi védőfelszerelések egyenlőtlenül lettek elosztva, de ez a médiában nem téma, az ellenzéki újságírók pedig meg vannak félemlítve.

„Egy dolog fix: alig várom, hogy ilyen színvonalas közmédiánk legyen” – írta Szél Bernadett a műsorról.

Összesen 244 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. május 28. 13:45
Szél Szél, repesz rombológránátra szálljál Rajta gyújtófejet, intenzíven kalapáljál. Indulj be végre, te pillanat gyújtó S ne legyen a közelben segítség nyújtó.
youngboy
2020. május 20. 23:32
Tudok én is egy ilyen ordas nagy hazugságot Dettyke. Íme: tisztességes magyar emberként viselkedtél az ultraliberális német tévé Két Perc Gyűlölet műsorában (lásd Orwell: 1984).
Lacuska
2020. május 17. 16:26
Ennél már nem lehet lejjebb menni! S ha erre egy nő képes, akkor az nem is nő, hanem politikai hiéna! Életveszélyes lenne kormányt vezetni, pedig voltak (s talán vannak is!) efféle ambíciói! Rákosi pajtás ipari tanuló lehetne mellette!
confitür
2020. május 17. 12:47
Nincs maszk? Elfújta a szél. Lehet Bernikének vékony a bankszámlája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!