Nyugdíjazását kéri a Pesti úti idősotthon igazgatója

2020. május 21. 17:59

A Fővárosi Közgyűlés tudomásul vette a döntést.

2020. május 21. 17:59

Skultéti József, a Pesti úti Idősotthon igazgatója május 31-ével kérte nyugdíjazását, 49 évnyi közszolgálat után. Mint ismert a koronavírus-járvány berobbanása rendkívüli módon érintette a Pesti úti Idősotthon lakóit. A hvg információi szerint Skultétit felőrölték az elmúlt időszak eseményei, ezért döntött így.

Skultéti József neve akkor robbant be a köztudatba, mikor egy állítólag általa írt levelet konvertált át Gál J. Zoltán. Szakemberek állításai szerint a levelet nem az igazgató, hanem Gál J. írta, aki Karácsony Gergely főpolgármester munkatársa.

Az igazgatót ideiglenesen Merucza Erika, eddigi gazdasági igazgató váltja posztján. 

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2020. június 04. 11:20
Ez a konfliktus Skultétivel és a sok halált okozó válság az idősotthonban nyilvánvalóan a járvány előtt, Karigeri hatalomátvételével kezdődött. Erről viszont nem hallunk semmit, ezt jól elmaszatolta Karigeri és Gál J...
Gyéressy Károly
2020. május 21. 21:59
A Fővárosi Közgyűlés tudomásul vette? Amely, szemben a parlamenttel nem is ülésezik? Röhej vagy Geri!
sors
2020. május 21. 21:34
De persze mindent jól csinált...
kunfia
2020. május 21. 20:48
Egy biztos.az elmúlt idők méltatlan támadásai miatt,legalább 1 szavazóval kevesebbje lett Orbánnak. Skultéty szavazata hiányozni ,ebben bizonyos vagyok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!