Molnár Csaba: A kormány kövesse a DK-s polgármesterek példáját!

2020. május 11. 15:52

A fővárosi polgármesterek bevezettek egy elbocsátottaknak járó támogatást.

2020. május 11. 15:52

„A kormány munkahelyvédelmi programja megbukott, már csak az a kérdés, mennyi munkanélküli van. Hatalmas a baj, azonnali  cselekvésre van szükség” – kezdte videóját Molnár Csaba. A Demokratikus Koalíció politikusa két új válságkezelési lépésre tett javaslatot.

Egyrészt azt követelte a kormánytól, hogy jelentsen be pályázat-és bürökráciamentes állami bérpótlék-programot. Másrészt „törődjön a kormány azokkal is, akik már elvesztették állásukat”. A DK szerint ki kellene fizetni a válságban elbocsátott munkavállalók korábbi bérének 80 százalékát.

Molnár hozzátette: még nem késő megfogadni a DK 20 pontos gazdasági csomagjában szereplő javaslatokat, mert „talán lehetne vele menteni a menthetőt”. Az Európai Parlament képviselője azt is elmondta, hogy büszke pártja budapesti polgármestereinek teljesítményére, akik bevezettek egy elbocsátottaknak járó támogatást.

„Itt van egy fantasztikus példa arra nézve, hogy mit kell csinálni. A kormánynak nem lenne más dolga, mint követni a legjobb európai példákat, és követni a DK-s polgármesterek példáját” – zárta mondandóját Molnár Csaba.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2020. május 14. 12:26
Gratulálok a fotóhoz! Ez a fej tökéletesen megjeleníti a DK lényegét. A gátlástalan, buta erőszakosságot.
Marcus Crassus
2020. május 13. 11:06
Miért van ilyen tenyérbemászó buzifeje ennek a molnár csabának ?
youngboy
2020. május 12. 17:15
Na még az hiányzik. Ha megszorozzuk meg a Pesti úti öregek otthona lakóinak a számát azzal a számmal, amennyivel az ország lakossága nagyobb, s már is buldózerek tömegével kellene nekilátnunk a tömegsírok kiásásának.
Vakfolt
2020. május 12. 15:16
"A kormány munkahelyvédelmi programja megbukott, már csak az a kérdés, mennyi munkanélküli van." A kormány eredménye rossz, már csak az a kérdés, hogy mennyi a jó eredmény. Akkor honnan tudja, hogy megbukott? És ez a krapek még az értelmesebbje, de ez is csatak hülye! - Bácsi, tudja mi az antenna? - Nem csak tudom, de már ettem is. - De hát az nem ehető! - Akkor csak tudom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!