Leteszteltet egy idősotthont a DK

2020. május 06. 15:36

Itt lenne az ideje, hogy Orbánék végre komolyan vegyék a tömeges tesztelést – jelentette ki Dobrev Klára.

2020. május 06. 15:36

„Miközben Európában szinte mindenhol azt látjuk, hogy a kormányok tömegeket tesztelnek, addig Magyarországon még mindig nem ez a helyzet. Ezért a DK a kormány helyett leteszteli egy összes idősotthon lakóját” – mondta szerdai online sajtótájékoztatóján  Dobrev Klára. Gyurcsány Ferenc felesége szerint „valamilyen elavult protokoll” miatt utasítják vissza azokat a pácienseket, akik az egészségükért aggódnak.

Az Európai Parlament alelnöke felrótta a magyar államnak, hogy nem hajlandó kifizetni idős, veszélyeztetett emberek számára a koronavírus-teszteket. A Demokratikus Koalíció politikusa közölte:pártja segít az időseknek, és 80 tesztet rendelt az Oltalom Karitatív Egyesület budaörsi intézményének.

Szerinte a kormány cserben hagyta a magyarokat. „Itt lenne az ideje, hogy Orbánék végre komolyan vegyék a tömeges tesztelést, és ahelyett, hogy emberek életével játszanak, végezzék a feladatukat” – zárja a videót Dobrev.

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. május 08. 14:08
Ez a dobreva egy NAGY RAKÁS SZ...ERENCSÉTLENSÉG. MÉG A SZEME SEM ÁLL JÓL NEKIJE MÉG A KÉPIT IS ROSSZ NÉZNI....!
Sulammit
2020. május 07. 21:06
"Az Európai Parlament alelnöke felrótta a magyar államnak, hogy nem hajlandó kifizetni idős, veszélyeztetett emberek számára a koronavírus-teszteket." Ez most komoly? Ezzel a hazugsággal házalsz Kláriferi.
NTLLK
2020. május 07. 15:33
Még 80 áldozat...
Kamcsatka5
2020. május 07. 09:31
Jól húzza ez a némber a két bitjével!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!