„Jöhet a bilincs!”– Gyurcsányék kiállnak a rémhírterjesztésért elvitt férfi mellett

2020. május 13. 16:24

A Demokratikus Koalíció elnöke arra kéri pártja szimpatizánsait, hogy egységesen tegyenek közzé egy szöveget közösségi oldalukon, amely szerint Orbán Viktor „magyarok ezreit sodorta veszélybe a kórházkiürítésekkel”.

2020. május 13. 16:24

Sajátos kezdeményezéssel állt elő Gyurcsány Ferenc. A Demokratikus Koalíció elnöke arra kéri pártja szimpatizánsait, hogy egységesen tegyenek közzé egy szöveget közösségi oldalukon, amely szerint Orbán Viktor „magyarok ezreit sodorta veszélybe a kórházkiürítésekkel”.

A volt miniszterelnök így akar tiltakozni az ellen, hogy kedden elvittek a rendőrök egy 64 éves férfit rémhírterjesztés miatt. (Azóta egyébként  az ügyészség azt állapította meg, hogy az illető nem követett el bűncselekményt.)

„Mutassuk meg, ha be akarják fogni a szánkat, akkor mi, európai magyarok csak még többen, és még hangosabbak leszünk. Tegyük próbára minél többen a véleményrendőrség kapacitását, mi nem félünk, jöhet a bilincs” – olvasható a DK közleményében.

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2020. május 14. 15:12
Véleményrendőrség, gumibesúgóval?
tölgy
2020. május 14. 13:28
"...jöhet a bilincs" Elkésett intézkedés lenne, ámbár... elég pöszén néznél (vagy örülnél?), ha bedugnának egy olyan kóterbe, amely tömve van az ánuszrózsát kedvelő rejtett tartalékkal.
1000bocs
2020. május 14. 08:38
Németországban már régóta óvatos mindenki mit posztol, hisz egy poszt miatt többek főnökét megkeresték fura kérdésekkel ami miatt az illető elveszítette az állását. Gyufaferi szerint akkor a németek nem európaiak, nem demokraták.
Ohel
2020. május 14. 08:15
Szerintem csinálják, így legalább megint látni fogjuk, hogy Ferenc hazudott (mondjuk nem igazán emlékszem olyanra, amikor igazat mondott volna).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!