Hétfőtől a vonatokon is kötelező az arc eltakarása

2020. május 01. 19:08

A legforgalmasabb állomásokon az utasoknak ingyenes kézfertőtlenítést biztosít a MÁV.

2020. május 01. 19:08

Május 4-től, a védekezés második szakaszában a tömegközlekedésben kötelező az arc eltakarása (maszk, sál, kendő) és a másfél méteres védőtávolság betartása a fertőzésveszély csökkentése érdekében – olvasható péntek délután a MÁV honlapján.

Ugyanettől a naptól kezdve a vasúttársaság a jegyvizsgálóknak és a járművezetőknek is kötelezővé teszi az arc elfedését. A MÁV eddig több mint 800 ezer maszkot biztosított a munkavállalóinak – teszik hozzá.

A forgalomban lévő összes jármű fertőtlenítése naponta megtörténik, ez több mint 1200 kocsit jelent. A pályaudvarokat, üzemi területeket is vírusellenes takarítószerekkel takarítják, a legforgalmasabb állomásokon az utasoknak ingyenes kézfertőtlenítést biztosítanak – zárul a közlemény.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2020. május 01. 20:18
És a piacon? Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!