Deák-Pardavi-vita: Továbbra is marad a szigorú magyar bevándorlási politika

2020. május 23. 19:06

„Az EU menekültügyi rendszere nem a tömeges migráció kezelésére lett kitalálva, Magyarország a szigorú bevándorláspolitikával meg tudta akadályozni az illegális bevándorlók által jelentett hatalmas nyomást” – fogalmazott a XXI. Század Intézet elemzője.

2020. május 23. 19:06

„Ez az egész folyamat, amit jelen pillanatban Európában láthatunk, a menekültstátusszal való visszaélés, az Európai Unió sokkal több jogosultságot ad a menekültkérelmet benyújtó személyek számára, mint amit egyébként a nemzetközi jogszabályok garantálnának” – fogalmazott Deák Dániel, a XXI. század Intézet vezető elemzője, aki A Partizán heti vitájában Pardavi Mártával, a Magyar Helsinki Bizottság társelnökével vitatkozott.

„Az EU menekültügyi rendszere nem a tömeges migráció kezelésére lett kitalálva, így azt alapjaiban át kéne gondolni. Magyarország ezt az új helyzetet jól kezelte, a szigorú bevándorláspolitikával meg tudta akadályozni az illegális bevándorlók által jelentett hatalmas nyomást” – írta közösségi oldalán Deák Dániel.

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. május 25. 11:59
Par(dőz) avitt már...tica.
fogas paduc
2020. május 25. 09:32
Engem a Pardavi Márta fogva tart. Ugyanis nem enged be a lakásába. A bíróságok "függetlenségét" felül kell vizsgálni. Az eu-s bíróság politikai döntéseket hoz. Remélem, hogy a német alkotmánybíróság minapi döntése helyére rázza a dolgokat. Az egyik Rothschield mondta anno, hogy " mit érdekel engem, hogy ki az ország miniszterelnöke, ha a pénzrendszerét én tartom a kezemben..." Jelenleg ez úgy módosítható: " mit érdekel engem, hogy melyik párt kormányozza az országot, ha a bíróságokat a zsebemben tudhatom".
Amondó
2020. május 25. 00:09
"Szigorú" magyar bevándorlási politika? Ne vicceljünk. 280 "menekült" mostantól szabadon garázdálkodik az országban. Hiába mondja Viktor, hogy ezen túl, majd a belgrádi nagykövetségünkön kell beadni a kérelmet. Hiába, mert a "bíróság" seperc alatt kötelez minket arra, hogy a kérelmező - a kérelem benyújtásával egyidejűleg - beléphet az országba és ott minden óhaját teljesíteni kell. Ekkor már sínen van az igazhitű koma, hiszen az esetleges kiutasítási döntés is végrehajthatatlan. Jogállami díszletek között a bíróságok feladata a diktatúra zavartalan üzemeltetése. Az illetékes páholyokból leszóltak a bíróságra, hogy a továbbiakban, magyar ügyekben Pardavi és Dobri álláspontja foglaltassék határozatba. A "jog" nagyágyúja ellen tehetetlenek vagyunk, ellene nincs apelláta. Jogi csűrés csavarással nem tudjuk megvédeni országunkat a betolakodóktól, mint ahogyan Viktor hiszi. A történelem soha nem így működött. Hanem úgy, hogy a legények összesereglenek a fehérnépre szemet vető jöttmentek láttán. Jól összeverik a betolakodókat, akik eltakarodván, meg sem állnak Mekkáig. Ilyen egyszerű. Persze, ha egy nemzet köcsögnek neveli a fiait, akkor semmi remény.
ami személyes
2020. május 24. 17:27
Érdekes, Gulyás partizán egy korábbi videójában Soros tevékenységét elemezte és végső soron elmarasztalta. Az Soros által pénzelt civil szervezetek tevékenységét lényegében illegitimnek nevezte . Egy civil szervezetnek önszerveződés alapján kell működnie szerinte. Én ezzel egyetértek . Szavaztunk a migránsügyben . Kezdeményezzenek új népszavazást a hazai civil szervezetek saját erőből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!