Az egyszeri főpolgármester esete a nácikkal

2020. május 29. 15:55

Több szinten is szégyenteljes , ami a késelés után történik.

2020. május 29. 15:55
Kaszab Zoltán

„Azon szinte már meg sem lepődünk, ahogyan egyes médiumok máris próbálják a történteket relativizálni. A hatóságokon kívül senkinek nem lehet joga eldönteni, hogy mi történt azon a gyilkos éjszakán.

Senki nem teheti meg, hogy védi az elkövetőket, hogy »kontextusba helyezi« tettüket. Senki nem teheti meg, hogy pro vagy kontra politikát csinál ebből az esetből!

De lépjünk tovább! Azon már inkább fennakadunk, hogy még mindig olyan világot élünk, amikor az elkövetőnek vannak személyiségi jogai, szemben az áldozatokkal. Erre jó példa a 444 megemlékezésről írott cikke, amelyben a gyilkossággal gyanúsított személy vezetéknevének csak a kezdőbetűjét írják ki, míg az áldozatok teljes nevükkel szerepelnek a cikkben.

És ezen a ponton el is érkezünk Karácsony Gergelyhez, aki az egész relativizálást a legmagasabb szintre emeli, és aki politikát csinál az esetből. A főpolgármester szerint nácik dúlják fel a város rendjét!”

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vitamin
2020. május 30. 22:14
Karácsony, nyilvánítottál már részvétet az áldozatok családjának?
civis72
2020. május 30. 11:30
Mindenki Butapestje..jah csak a libsiké meg az általuk elismert degeneráltaké
Farkas Piroska
2020. május 30. 07:11
Bolgár elvtárs a suk-süköző műsorában gondosan kerüli a témát. Na miért ? Mert ez a szerecsen elég nehezen mosdatható.
BőröndÖdön
2020. május 30. 07:04
Ez a késelés úgy kellett az ún.nemzeti oldalnak,mint egy falat kenyér...újra lehet gyűlölködni,ahogy csak a csövön kifér....Undorítóak vagytok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!