A Székely Nemzeti Tanács megkaphatja a plusz hat hónapot

2020. május 20. 12:22

Az Európai Bizottság ma javasolta, hogy tolják ki a jelenleg is zajló aláírásgyűjtés határidejét. A javaslatot még az Európai Parlamentnek és az Európai Tanácsnak is el kell fogadnia.

2020. május 20. 12:22

Ahogy nemrég mi is közöltük, Varga Judit a közösségi oldalán osztotta meg, hogy amennyiben az Európai Parlament és a Tanács elfogadja a javaslatot, további hat hónappal hosszabbodik majd meg az aláírásgyűjtés időszaka.

Az Európai Bizottság ma javasolta, hogy a határidőt hat hónappal tolják ki – erről Vincze Loránt, az RMDSZ európai parlamenti képviselője, az uniós polgári kezdeményezések európai parlamenti jelentéstevője – számolt be Twitter oldalán nemrég, kijelentve: méltányos és igazságos döntés született.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Almassy
2020. május 21. 05:27
Na, a hazai árulók agyában megint elpattan egy ér.
tuttle005
2020. május 20. 20:26
Ez röhejes, addig hosszabbítgatják, amíg meg nem lesznek az aláírások. Óvodában játszanak így a ki nevet a végén-nel, addig mennek körbe, amíg mindenki nyer :)
villogókékfog
2020. május 20. 13:47
Iohannis meg fog fulladni:-)
heizer
2020. május 20. 13:41
Úgy sejtem egyedül vagyok azzal a véleményemmel, hogy ez az egész kezdeményezés a hazaárulás minősített esete, és ha megvalósulna, nem a nemzetek (pláne nem a nemzetiségek) megmentését, szolgálná, hanem hosszútávon azok halálát. Szomorú, hogy kb senki nem gondolta végig...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!