Van fontosabb a sebességhatároknál

2020. április 28. 08:06

A pártjuk nevében szereplő párbeszéd látványosan elmaradt.

2020. április 28. 08:06
Dömötör Csaba

„Itt vagyunk a járvány közepében, és min pörögnek a budapesti városházán? Hát azon, hogy radikálisan csökkentsék a sebességhatárt. Azontúl, hogy a pártjuk nevében szereplő párbeszéd látványosan elmaradt, van még itt egy kérdés: nem lenne most fontosabb a járvány elleni védekezés?”

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2020. április 28. 10:08
Egy igen érdekes cikket olvastam a diesel-autók levegőszennyezéséről. Sajnos a pontosabb forrásra már nem emlékszem, de arról volt benne szó, hogy a koronavírussal kapcsolatban az egyik nagyvárosban is rendkívül lecsökkent a forgalom, így a diesel meghajtású motoroknak is töredéke volt csak üzemben. A légszennyezés mérését viszont tovább végezték. Rendkívül meglepő eredményt kaptak: a diesel motorok működése a töredékére csökkent, viszont a diesel-motoroknak tulajdonított nitrogénoxid mennyisége nőtt a levegőben - ellentétben a várakozással. Még csak kiindulópont sincs arra nézve, hogy mi is okozza akkor a NOx szennyezést. Sajnos a modern társadalmunkban nagyon sok ilyen előitélet van, mint a diesel motorokkal kapcsolatban. Elég a globális felmelegedés okára mutatni.
vadászcsaba
2020. április 28. 10:00
Karácsony 1gé Szilveszter a felelős 33 ember haláláért. Most arról beszél, hogy a városi közlekedés szervezéséhez sem ért.
yanoo
2020. április 28. 09:06
30 km/h órával még lehet a körforgalomban tüntetni, elsősorban a kormány ellen, másodsorban a klímavészhelyzetkatasztrófa ellen, harmadsorban , minden ellen, így a 30 Km/h egy tökéletes sebességhatár egy forradalmárnak.
küllő
2020. április 28. 08:58
SEHALSELÁT DÖMÖTÖR - BUTA VOLT MINT HATÖKÖR !!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!