Orbán Viktor szombaton is az operatív törzzsel kezdett

2020. április 04. 07:34

Huszonnegyedik nap.

2020. április 04. 07:34

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. április 05. 18:28
Ez a Szent Ember csak keccsöl,keccsöl...:)
annamanna
2020. április 04. 22:31
Ma 75 éve ért véget a háború Magyarország számára. Tisztelet a haza védőinek.
Menhetten
2020. április 04. 18:27
A vezénylő dakota törzsfőnök azt mondta ugyanis, hogy nem szeretne visszatérni a segélyalapú gazdaságra, hiszen a 'segély alamizsna, leépülés és függőség, kuncsorgó élet', míg a munkaalapú gazdaság végén 'függetlenség és büszke élet van. 'Annyi munkahelyet akarunk teremteni, amennyit a vírus elpusztít'. Az egyes szám, első személyt már nem is kommentálom, pedig évek óta sérti a fülemet, mostanában pedig minden egyes törzsi megszólalásából ez köszön vissza. Viszont. Lehet, hogy valamit félreértek, de ez szó szerint ugyanaz az ízléstelen, gusztustalan duma, mint amit január 9-én előadott az élősködő romákról, akik mindenféle munkavégzés nélkül kapnak pénzt. Tehát ha jól értem, akkor az a munkavállaló (az a több százezer), aki a járvány miatt, azaz önhibáján kívül elveszítette a munkahelyét, az ajándékot kapna. Ahogyan minden normális ország teszi már eddig is, ahol az állam kutyakötelességének érzi átvállalni a dolgozó emberek bérköltségeinek bizonyos részét. Hallatlan, tényleg, de nem baj, mert ő egyedül a járványgörbe és a korlátozások csúcsán munkahelyeket teremt. Ja... Pláne, hogy ő egyedül nem kapott egyetlen fillér uniós pénzt se. Bezzeg a kínai haverok franc tudja milyen minőségű 4 millió maszkjért, a szintén kínai Huawei ajándékáért, a türk testvérek és hardcore diktatúrák bármilyen jelentéktelen adományáért közben földig lehajló ágakkal hálálkodik Szijjártóstul. Csak Brüsszelnek kell megint üzenni és meg is kell állítani, mert nem tiszteli mimagyarokat.
zsoltkom2
2020. április 04. 16:59
"Huszonnegyedik nap." ... Orbán. Innentől... "esőt bocsátok a földre negyven nap és negyven éjjel/ és eltörlök a föld színéről minden állatot, melyet teremtettem." Vígy be a bárkába... "Az égi madarakból is hetet-hetet, hímet és nőstényét, hogy magvok maradjon az egész föld színén."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!