Menczer: Magyarellenes emberekkel nem lehet összefogni

2020. április 25. 18:13

A  tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár is reagált Szabó Tímea kijelentéseire Facebook-videó formájában.

2020. április 25. 18:13

Menczer Tamás szerint „járvány idején össze kellene fogni, de ezt nem lehet magyarellenes emberekkel megvalósítani”. Ezt abban a videójában jelentette ki, melyet Facebook-oldalára töltött fel és melyet közvetlenül futás után, még edzőfelszerelésében készített, ugyanis állítása szerint abban a pillanatban rögzítette véleményét, amikor szembesült azzal, hogy Szabó Tímea, a Párbeszéd parlamenti képviselője reagált Szijjártó Péter posztjára. „Szabó Tímea azt állítja, ő nem támadta meg a külhoni magyarokat, sőt, ő egy áldozat, akiről csúnya cikkeket írnak” – fogalmazott az államtitkár. Menczer kijelentette, hogy Szabó reakciójában tökéletesen megfigyelhető a módszer, ahogy a liberálisok kifordítják a valóságot, hogy szabadon kiválaszthassák ki a tettes, az elkövető és az áldozat. Az államtitkár videójában nyilvánvalóvá tette, Szabó Tímea és Marius Lazurca budapesti román nagykövet az elkövetők, akik magyarellenes tevékenységet folytatnak együtt, az áldozatok pedig a külhoni magyarok. 

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2020. április 26. 18:26
"Ezek után Románia budapesti nagykövete azt írta a többi, Budapesten szolgáló nagykövetnek... hogy Szabó Tímeát fenyegetések és inzultusok sora érte... Ezért a román nagykövet egy levelet küldött Szabó Tímeának, amelyben kifejezi szolidaritását és reméli, hogy Szabó Tímea sértetlen maradt az őt ért inzultusok után." Mi ebben a magyarellenes tevékenység? Nem kellene inkább kivizsgálni a fenyegetéseket és az inzultusokat?
vadászcsaba
2020. április 26. 17:54
Az egész dk, momentum, mszp hazaáruló, csak most ezzel a szerencsétlen rikácsolóval mondatták el, azt amit éreznek és gondolnak. Karácsony G. szilveszter (karácsony1gszilveszter) pedig harminc ember haláláért felelős.
MayorAnna
2020. április 26. 11:36
Ha már magyarellenes 'emberekről' van szó... "Csak így tudunk megmenekülni attól, hogy Orbán és szentkoronás vírusa a járvány ürügyén szabadságunkat gyilkolja meg." Forrás: https://kuruc.info/r/7/211527/ SZENTKORONÁS(!) VÍRUS ilyent bír leírni-büntetlenül-egy Magyarországon élő zsidó, Kőszegi magyar névvel.
BőröndÖdön
2020. április 26. 10:02
Az az igazi magyarellenes,aki a betegeket kivágja a kórházakból,te szarházi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!