Karácsony nem hívja össze a Fővárosi Közgyűlést

2020. április 27. 18:28

A járványra való tekintettel.

2020. április 27. 18:28

A koronavírus-járvány miatt fennálló veszélyhelyzetre figyelemmel nem hívja össze a Fővárosi Közgyűlés rendes áprilisi ülését – tette közzé Karácsony Gergely főpolgármester a budapest.hu oldalon.

A tájékoztató szerint a főpolgármester húsz előterjesztésről tervez dönteni. Karácsony Gergely azt írta: annak érdekében, hogy a döntéshozatal átláthatósága biztosított legyen, az előterjesztéseket a jellegük szerint közzéteszi, továbbá a Fővárosi Közgyűlés képviselőcsoportjainak vezetőivel a döntés meghozatala előtt egyeztet róluk.

Veszélyhelyzet idején – törvény alapján – a Fővárosi Közgyűlés feladat- és hatáskörét a főpolgármester gyakorolja. A Fővárosi Közgyűlés rendes márciusi ülése szintén elmaradt a koronavírus-járvány jelentette veszélyhelyzet miatt.

(MTI)

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2020. április 28. 14:48
Amanpour már kérdőre is vonta? Mikor kerül műsorba kedves CNN?
BAJA
2020. április 28. 11:19
Diktatúra! Kéztördelésse súlyosbítva.
Magnólia
2020. április 28. 07:27
Ő nem hívja össze azt a pár tucat embert pedig annyi maszkot vettek, hogy még ingyen osztogatják, de a hazuggyáros cnn szerint az országgyűlés működése megszünt. Ki is informálhatta igy Amanpour asszonyt?
revpet
2020. április 28. 05:55
Veszélyben volt a haverok megélhetése ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!