Jobbik: Készüljenek lélegeztetőgépek az autógyárakban!

2020. április 03. 10:45

Nunkovics Tibor kiemelte: az általa javasolt váltással a járműgyártók is elkerülhetnék üzemeik teljes leállását, ráadásul olyan terméket állítanának elő, amire a magyar állam biztosan vevő lenne.

2020. április 03. 10:45

„A kormány kezdjen tárgyalásba a hazai járműgyártókkal arról, miként kezdhetnék meg lélegeztetőgépek előállítását ezek az üzemek” – szorgalmazta pénteki online sajtótájékoztatóján Nunkovics Tibor, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

Az ellenzéki politikus szerint külföldi példák alapján kellene ilyen módon enyhíteni a járvány és a nyomában járó válság következményeit. Hangsúlyozta: az elmúlt évtizedekben rendkívül fontos nemzetgazdasági ágazattá vált a járműgyártás, „ha ezek a cégek megállnak, akkor bizony komoly bajokra lehet számítani”.

Nunkovics Tibor kiemelte: az általa javasolt váltással a járműgyártók is elkerülhetnék üzemeik teljes leállását, ráadásul olyan terméket állítanának elő, amire a magyar állam biztosan vevő lenne, ez pedig egyszerre szolgálná a munkahelyek megtartását és az egészségügy érdekeit.

(MTI)

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mayele
2020. április 03. 20:05
Te se láttál még autógyári gyártósort.
Karácsony Szilvi
2020. április 03. 15:39
Arról dumáljatok,hogy ti mit csináltok és nem arról, hogy kinek mit kell csinálni, míg ti a valagatokon ültök!!!
Hattori
2020. április 03. 14:34
:D :D :D de jó, hogy nem az 50-es években vagyunk! Jézus, ha ezek lennének hatalmon... :o
Rézvirág
2020. április 03. 14:08
Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy ezért fizetnek?!?! Európában Magyarországon a 3. legtöbb az 1 főre jutó lélegeztetőgépek száma, Te istenbarma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!