Ilyen a mentősök munkája közelről

2020. április 07. 09:23

A koronavírus-járvány elleni védekezés frontvonalában a mentősök is ott vannak. Köszönet nekik.

2020. április 07. 09:23

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. április 08. 04:16
+ infó: "Egy orvosi szaklapban megjelent szakértői cikk szerint a kortikoszteroid-tartalmú gyógyszerek elnyomják az immunválaszokat, ezért az ilyen szert használók súlyosabb tüneteket tapasztalhatnak, ha elkapják az új koronavírus-fertőzést." https://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/fertozo_betegsegek/cikkek/koronavirus_nagyobb_kockazatot_jelenthet_ez_a_gyogyszer/20200407174104
Pap Lázár
2020. április 07. 22:07
"Rendszeresen olvasok olyan szarvashibákat az itteni szövegekben, hogy üvölteni tudnék: valaha ezért már elemiben körmöst kapott a nebuló." "Javaslom, szerezzenek be a szerkesztőségbe egy helyesírási kéziszótárt, itt kezdődik ugyanis a minőségi publicisztika." Tehát ez az építő kritika? Egyébként a helyesírási kéziszótár szerint igazam van.
Emmanuel Goldstein
2020. április 07. 13:32
Minden tisztelet az egészségügyi dolgozóké. Minimum 100%-os fizetésemelést érdemelnek!
Zalailáma
2020. április 07. 09:46
Kedves Mandiner! Tudom, hogy messze van Mikszáth, Kosztolányi és Móricz színvonala, de azért nem lenne rossz legalább megpróbálni az igényes újságírást. Ennek alfája a helyesírás. Rendszeresen olvasok olyan szarvashibákat az itteni szövegekben, hogy üvölteni tudnék: valaha ezért már elemiben körmöst kapott a nebuló. Már a címben helytelenül van leírva a szó: "mentősök". Ez annál is izgalmasabb, mert a belinkelt videó címében helyesen látható: "mentők". Bízom benne, hogy nem jönnek hamarosan hasonló szörnyképződmények, mint "tűzoltósok", "végrehajtósok" vagy éppen "újságírósok". Javaslom, szerezzenek be a szerkesztőségbe egy helyesírási kéziszótárt, itt kezdődik ugyanis a minőségi publicisztika.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!