Húsz gépjárművet ajánlott fel a járvány elleni védekezéshez a Toyota – Jó Hírek

2020. április 06. 12:59

Hat járművet a Kiskunhalason újonnan felépült kórház kap meg, hatot az Országos Mentőszolgálat, nyolcat pedig karitatív szervezetek fognak használni.

2020. április 06. 12:59

A Toyota magyarországi márkaképviselete a koronavírus-járvány elleni védekezéshez húsz gépjárművet ajánlott fel, amelyeket az Országos Mentőszolgálat, egészségügyi dolgozók és nagyobb segélyszervezetek fognak használni munkájukhoz – közölte az önkéntességet és adományozást koordináló kormányzati akciócsoport vezetője hétfőn Budaörsön.

Révész Máriusz a Toyota Central Europe Kft. telephelyén tartott sajtótájékoztatón elmondta, az akciócsoport felhívására a Toyota márkakereskedés is beállt a Segítünk egymásnak elnevezésű kezdeményezés mögé és

húsz személygépkocsit, illetve mikrobuszt ajánlott fel.

Hat járművet a Kiskunhalason újonnan felépült kórház kap meg, hatot az Országos Mentőszolgálat, nyolcat pedig karitatív szervezetek fognak használni, hogy azt a sok felajánlást, amit kapnak, el tudják juttatni a rászorulókhoz – jelezte a politikus.

(MTI)

***


Ön is kezd telítődni a vírus-, járvány- és karanténügyi rossz hírekkel, nyomasztással, horrorsztorikkal? A Mandiner új hírsorozatba kezd, melyben – többek között – hazai és nemzetközi pozitív fejleményeket, sztorikat, a szolidaritás és együttműködés példáit fogjuk hangsúlyosan bemutatni. Indul tehát Jó Hírek rovatunk!

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50.50
2020. április 06. 21:21
Mert az EU összefogott. Ja, Japán nem uniós ország.
Akitlosz
2020. április 06. 18:13
"Húsz gépjárművet ajánlott fel a járvány elleni védekezéshez a Toyota - Jó Hírek" Amelyeket úgysem tud eladni és csak foglalták a helyet.
feketeviraag
2020. április 06. 17:10
Köszönjük!
civis72
2020. április 06. 14:02
Toyotáról valamiért az ISIS jut az eszembe ..de amúgy köszi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!