Gulyás: Meghívták Karácsony Gergelyt és Szita Károlyt a szerdai kormányülésre

2020. április 07. 15:06

A kormány szeretné ismerni a helyhatóságok vezetőinek a véleményét a bevezetett intézkedésekről – mondta a miniszter.

2020. április 07. 15:06

Meghívták a kormány szerdai ülésére Karácsony Gergely főpolgármestert és a megyei jogú városok képviseletében Szita Károly kaposvári polgármestert, a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) elnökét – nyilatkozta Gulyás Gergely kedden az MTI-nek. A Miniszterelnökséget vezető miniszter közölte: szombaton járnak le a koronavírus-járvány miatt két hétre bevezetett kijárási korlátozások, és a szerdai kormányülésen kell dönteni arról, hogy milyen intézkedéseket tartanak fenn, illetve milyen további döntésekre van szükség a járvány terjedésének visszaszorítása érdekében. Ebben a kormány szeretné a helyhatóságok vezetőinek – különösen a főváros és a nagyobb városok vezetőinek – a véleményét ismerni, ezért hívták meg az ülésre a főpolgármestert és az MJVSZ elnökét – mondta Gulyás Gergely.

(MTI)

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szilamérné
2020. április 07. 17:59
Zseniális húzás, Szita polgármester úr majd elmagyarázza, mit jelent polgármesternek lenni, ugyanis ugyanolyan jó e tisztében, mint Tarlós úr volt.
VESZ ÉSZ
2020. április 07. 16:18
Nagyon-nagy lehet a baj,ha a tébolyult Orbán beakarja vonni a felelősség vállalásba (szétkenésében) az ellenzéket is.Persze a figyelem elterelésre is számít,mert ennél aljasabb,hazugabb mentőcsomag nem igen létezik.Márt megint a multik és a haverok kapják a nagy pénzeket ,a melósokról szó sincs,hiába vesztették el az állásukat,vagy fizetetlen szabadságon vannak,nem számítanak el is pusztulhatnak.
zakar zoltán béla
2020. április 07. 16:02
Remek húzás! Szilveszter előrehozva?
llnnhegyi
2020. április 07. 15:43
Napról napra intelligensebb a kormány! Pedig korábban is az volt! Hajrá Magyarország! Hajrá Fidesz kormány!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!