Dopeman: Orbán lepofozta Karácsonyt az ingyen parkolással

2020. április 08. 11:54

A rapper szerint nyilvánvaló igény volt az ingyenes parkolásra.

2020. április 08. 11:54

„Az, hogy ez a parkoló cucc, megint így lett csinálva gyerekek, hát sírok. Nyilvánvaló igény volt rá. Ha valamivel kapcsolatban bepozícionálhatta volna magát Karácsony, meg ez a banda az emberek szemében, akkor az az, hogy elengedi a parkolási díjakat a közterületi parkolásra. De nem hogy elengedte, ragaszkodott hozzá. Föladja magát a pofonra egész egyszerűen. És mit csinál a Viktor? Hát, az leüti a labdát gyerekek” – fogalmazott magyar rapper.

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
crydog
2020. április 10. 06:52
Felébredtél Dopamin? Jó reggelt! Nemrég még a habszivacsot rugdostad. Hiába na, a lakótelepi proli is csak feleszmél ha nem tud lemenni a kannás borért. Kíváncsi vagyok mikor veszi a fejed a "nagyonprogresszív" baloldal, akinek eddig egyetlen épkézláb ötlete sem volt semmiről. Tartós tejet már te se vegyél.
Deotex
2020. április 09. 14:45
Dopeman mióta keresi a buddhát, sokkal normálisabb lett.
öszödibeszéd
2020. április 09. 10:46
Like
Paul
2020. április 08. 20:45
Én ki nem álltam ezt a Dopemant, sem a személyiségét, sem a zenéjét, de az utóbbi hetekben egész embeszabású hozzászólásai vannak. Talán kicsit későn, de úgy néz ki benőtt a fejelágya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!