A nemzeti-konzervatív sajtó állapotáról

2020. április 16. 09:25

A balliberális médiumok évek óta hazudnak, ideje megmutatni a valós helyzetet.

2020. április 16. 09:25
Pauska Zsolt
Pauska Zsolt

„Liszkay Gábor múlt héten jelentette be, hogy távozik a Mediaworks éléről, és ez alkalom arra is, hogy számbavegyük, meddig jutott a nemzeti-konzervatív sajtó 2016, azaz a Mediaworks megvétele óta. Főleg, mert hamis számok terjednek régóta, és most újult erővel, ezek pedig befolyásolják a jobboldal önmegítélését, és itt-ott frusztrációt okoznak.

Ha az nem is igaz, amit a jobboldali sajtó növekedéséről Brüsszelben és persze Budapest belvárosából terjesztenek (lásd: »90 százalékos fölény«), azért összességében a fifty-fifty lassan kijön. És ez tényleg nem kevés, ha a néhány évvel ezelőtti helyzetet vesszük alapul, amikor a balliberális médiánál volt – és akkor valóban ott volt – a kilencven százalék.

A Mediaworks vezérigazgatójának elköszönése az ezen örvendező, a nemzeti-konzervatív sajtó létezésére epeömléssel reagáló baloldal számára természetesen újabb alkalom az elmúlt három és fél év eredményeinek meghamisítására. De, bánatukra, a számok önmagukért beszélnek.”

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2020. április 18. 08:53
Egy hazugságot az igazsággal, vagy egy másik hazugsággal nehéz megcáfolni. A cáfolat, így is, úgy is, hazugságnak tűnik. Az igazság közlése, csak a korábbi hazudozó lelkiismeretét nyugtathatja meg. A korábban hazugsággal etetett emberek lassan szoknak át az új eledelre.
catalina9
2020. április 17. 07:11
A balliberális médiumok évek óta hazudnak, ideje megmutatni a valós helyzetet." évek óta? Évtizedek óta!!! "..Budapest és a zsidóság egyesített hatalma leginkább a hírlapirodalmon nyugodott állította Szekfű Gyula a Három nemzedék című művében. Miután a hírlapirodalom teljesen kapitalizálódott és elzsidósodott, a keresztény magyar is csak akkor jut szóhoz, ha szélsőségek szolgálatába áll, és a zsidó hírlapokkal vetekedve űzi és hajszolja a magyart, a közjogi viszály, gyűlölködés és a nemzeti vétkek útvesztőjében...."
galancza
2020. április 16. 22:07
Pauska úr kérlek alássan!Vannak itt erősen kritikus de nagyon jóindulatú hozzászólások: 22-es csapdája,nospicker,Mich,Íjász,galazncza,stb. Olvasd el,gondolkozz el és nézz Önmagadba a 2022-es Fidesz győzelem érdekében Pauska kérlek alássan!És ezt mond el Pauska úr kérlek alássan Bayer úrnak,Huth úrnak,Bencsik úrnak,Gajdics úrnak,Szentesi Zöld úrnak,Galsay úrnak,Trombitás úrnak,Orbán Viktor úrnak,Kövér úrnak,Rétvári úrnak,Tarlós úrnak és a többi nagyon nemezeti,nagyon keresztény úrnak is Pauska úr kérlek alássan! Ideje lenne észhez térni a 2022-es Fidesz győzelem érdekében és nem csak önmagunkkal kommunikálni és önmagunkat hülyíteni féligazságokkal.Pauska úr kérlek alássan!Azért nagyon el kéne önkritikusan gondolkodnia minden fideszes politikusanak,újságírónak,médiagurunak,vállalkozónak, hogy egy ilyen aljas ellenzék hogyan tudott önmagához képest k.rva jól szerepelni az októberi választásokon és hogyan van esélye a nyerésre 2 év múlva.Mert a Fidesznek rengeteg jó intézkedése volt az elmúlt 10 évben de az utóbbi 2-3 évben emberileg valamit nagyon elk.rtak OV-ék.Ez a szomorú igazság.Szóval Pauska úr kérlek alássan!Nem megsértődni kell a jóindulatú kritikán hanem önkritikusan elgondolkozni,és észhez térni!Mert nagyon nem lenne jó ha 2év múlva győzne a vérgőzös,botmixeres moslék koalíció!Remélem ebben egyet tudunk érteni Pauska úr kérlek alássan! Én nem szeretnék még egy 2002-es tipusú választást megérni.
22-es csapdája
2020. április 16. 20:53
Az elért emberek száma, és az üzenetek átadásának hatásfoka lenne a fontos, nem a százalékos arány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!