Újabb biztonsági intézkedésekről döntött a Magyar Posta

2020. március 24. 18:39

Házi karanténra kijelölt címekre felfüggesztik a személyes kézbesítést, amíg a korlátozás tart.

2020. március 24. 18:39

Módosul a postai kiszolgálás, valamint a kézbesítés rendje a járványveszély miatt – közölte a Magyar Posta kedden az MTI-vel. Házi karanténra kijelölt címekre felfüggesztik a személyes kézbesítést, amíg a korlátozás tart. A küldeményeket a karantén ideje alatt a kézbesítési pontokon vehetik át a jogosultak közül azok, akik nem betegek.

Szerdától a postai kiszolgálásban a nyitást követő egy órán keresztül elsőbbséget élveznek a 60 év felettieknek. A telefonos ügyfélszolgálatban átmenetileg kevesebben dolgoznak majd, ezért a Magyar Posta a megerősített online elérhetőségeket ajánlja az ügyfelek számára. Kiemelték a csekkbefizető mobilalkalmazást is, amivel kiváltható a személyes befizetés. A járványveszély miatt bevezetett változásokról a honlapján tájékoztat a Magyar Posta.

(MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pálfi Zoltán
2020. március 25. 22:52
Na ez megint hatalmas! Idézet a cikkből: " A küldeményeket a karantén ideje alatt a kézbesítési pontokon vehetik át a jogosultak közül azok, akik nem betegek." Na most ki a jogosult mondjuk egy bíróságtóél érkezett levél átvételére? A címzett és a meghatalmazott. A meghatalmazás kiadásának feltétele, hogy a meghatalmazási kérelmet a meghatalmazó és a meghatalmazott egyidejűleg, a postai tisztviselő előtt, annak szeme láttára aláírja. Tehát, ha tudomásomra jut, hogy hatóság által elrendelt házi karanténban kell lennem, ballagjak el - fertőzötten - a postára és ott intézkedjek a maghatalmazás kiadása felől. Noooormális??? Ezt megint csak egy kétagysejtű főhivatalnok találhatta ki rengeteg eszével az íróasztal mellett. Gratulálok!
Akitlosz
2020. március 25. 01:06
Az miért is jó vírusterjedésileg, hogy a bejáratnál csoportosulnak az ügyfelek?
998877
2020. március 24. 21:26
A tegnap NEM-mel szavazó ellenzéki képviselőknek!! Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled! Úgy mondjanak neked IGEN-t, avagy NEM-et! Úgy nyújtsanak feléd majd segítő kezet. Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled! Úgy mentsenek ki a lángban álló házból! Úgy húzzanak ki a vad, dühöngő árból! Éhhalál küszöbén úgy kapj majd kenyeret, Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled! Épp olyan hű legyen hozzád feleséged! Fiad tiszteljen, vagy tagadjon meg téged! Aszerint áldják, vagy átkozzák majd neved, Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled! Hogyha IGEN-t mondtál, az Úr legyen veled! Hogyha NEM-et, Ő se bocsásson meg neked! Ne lásd meg a Mennyet, Pokolban a helyed! Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled! Mert ki elfeledi, megtagadja népét, Aki elveszejti vér szerint testvérét, Nincsen rongyabb annál! Mentsége nem lehet! Ahogyan szavaztál, úgy bánjanak veled! - Kotzián Rudolf -
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!