Támadás érte a koronavirus.gov.hu-t

2020. március 16. 14:39

A büntetőjogi következményeken túl emberéletekről van szó – hangsúlyozta közösségi oldalán Dömötör Csaba.

2020. március 16. 14:39

A koronavirus.gov.hu oldal a mai napon egy rövid időre nem volt elérhető. Annyit már tudunk, hogy ezt kívülről indított terheléses támadás okozta – írta közösségi oldalán a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. Dömötör Csaba hozzátette, hogy a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató és a Nemzeti Kibervédelmi Intézet munkatársai részletesen vizsgálják a támadás körülményeit, és a beazonosítás után büntetőfeljelentést tesznek. Az államtitkár hangsúlyozta: „bárki is kezdeményezte ezt a támadást, tudnia kell, hogy a büntetőjogi következményeken túl emberéletekről van szó”.

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ezért regisztráltam
2020. március 17. 02:51
https://hup.hu/node/168317
VakzKommondor
2020. március 16. 20:57
Úgy hívják látogató. Ezek már sosem fognak igazat mondani. Nem a stílusuk
Akitlosz
2020. március 16. 20:28
Csak nem vírus?
Menhetten
2020. március 16. 19:20
KipCsak Norisz megígérte, kidolgozza az ellenszert, elkapja a vírust, egy koki, egy saller, annak annyi. Esetleg a koronát kéri jutalmul. De senki nem marad magára, mert a mi vásárolt diplomás keresztény orvvadászunk kihirdette a tutit: a templomokban minél több istentiszteletet és misét kell tartani. Eddig legalább Istent, mint megváltót a járvány legyőzése elleni izzadságos harcukból kihagyták, de ezek szerint rájöttek, hogy nagy hiba volt. Pedig egy híres retkeskörmű magyarságkutató megmondta még a Kékgolyóban: a Tízparancsolat az, ami kihúz bennünket minden szarból. Így valószínűleg az országot aktuálisan ellepő fekáliából is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!