Szentkirályi: Komoly probléma a folyók szennyezése

2020. március 03. 12:55

Esőben, szélben is dolgoznak a gépek, a szakemberek és az önkéntesek a Felső-Tisza megtisztításán – mondta el a kormányszóvivő.

2020. március 03. 12:55

A Felső-Tiszánál járt a kormányszóvivő, ahol a vízügy szakembereit és önkénteseket látogatott meg, akik folyamatosan gyűjtik a folyóban úszó és az ártéren szétterített szemetet. Szentkirályi Alexandra azt mondta: „a kormány által elfogadott klíma- és természetvédelmi akcióterv fontos része a folyóink megtisztítása”. A kormányszóvivő elmondta azt is, hogy a Felső-Tiszánál február óta munkagépekkel takarítják ki a folyóban úszó hulladékot, ezen kívül a vízügy szakemberei önkéntesekkel kiegészülve az ártérről is összegyűjtik a szemetet, amelyet ezután rendszereznek és az újrahasznosítható hulladékot újrahasznosítják. 

Szentkirályi Alexandra hozzátette: a kormány nagyon komolyan veszi a környezetvédelmet és komoly lépéseket tesz annak érdekében, hogy megállítsa a szennyezést és vissza tudja adni a folyókat szépen, tisztán a magyar embereknek.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2020. március 04. 08:48
Elképesztő, megalázó és elborzasztó. Ez IS Trianon. Országrészeket kaptak utód államok, amelyek másra NEM képesek, mint a terület őshonos magyar lakosságának vegzálására. Ezen a folyón valaha a fakitermelés kivágott fáit úsztatták. Egy nemzedék alatt még a nagyon szegény a fogyasztói társadalmak is megmérgezik a környezetet, igaz, gyerek egyre kevesebb marad utánuk, a szemetet meg el lehet takaríttatni az alvízi országokkal. Ha nem tetszik, éljenek vele.
zsoltkom2
2020. március 03. 14:02
Pont így néz ki az Orbán-keresztény Magyarország szellemi szennyezése is, mint a képen. "Csapdákat, csábító varázst, gátat és poklokat az útra maga az eszme és a munka rakott, ő szervez támadást legkedvesebb fiai ellen s pusztulni hagyja, aki fél, s nem hajlik le a bátorért, hogy minden esendő elessen." Nem veszi komolyan az Orbán... Mészáros-erőmű?? Nem kellene túlzóan hazudni. Csak kicsit mindig, hogy ne legyen feltűnő. Gyónni is csak egy Üdvözlégybe fájna.
j.m.p.
2020. március 03. 13:58
még ennél is nagyobb probléma ez a buta liba
legkisebbek közül
2020. március 03. 13:40
Elértünk ide is, 2020.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!