Magyar György: A „börtönbiznisz” csak porhintés

2020. március 04. 11:27

Az ügyvéd szerint azért került a kormány célkeresztjébe, mert segítette az ellenzék fővárosi győzelmét.

2020. március 04. 11:27

Soros György, Magyar György, most mind a kettő ugyanazt jelenti” – jelentette ki Magyar György az ATV Start című műsorában azzal kapcsolatban, hogy szerinte ő a kormány karaktergyilkossági kísérletének áldozata. Magyar György elmondta, hogy szerinte a kormány narratívája a „börtönbiznisszel” és az ő szerepével kapcsolatban hibás, hozzátéve, hogy neki fogalma sincs, honnan vették azokat a számokat.

Szerinte az egész „börtönbiznisz” csak porhintés, és az van mögötte, hogy Magyarország nem teljesítette azt, amire utasítást kapott és amit vállalt, 2019-ben ugyanis 1500-2500 börtönférőhelyet kellett volna létesíteni – vélekedett az ügyvéd. Magyar György szerint nem véletlen, hogy ő került a kormány célkeresztjébe. Úgy vélte, hogy ennek oka az lehet, hogy nem tetszik a hatalomnak, hogy segítséget nyújtott a fővárosi előválasztáshoz és győzelemhez. 

 

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2020. március 05. 12:40
Magyar úr mentegetőzik, kollégája viszont büszkén vállalja, hogy részt vett a börtönbizniszben: "Büszke vagyok arra, hogy pro bono ügyvédi munkát végezhettem a Magyar Helsinki Bizottságnak és hozzájárulhattam az EJEB panaszosok támogatása révén a hazai börtönkörülmények - sajnos, egyelőre elég csekély mértékű - javításához" https://jogallamert.hu/dr-fahidi-gergely
Vakfolt
2020. március 05. 12:32
"Úgy vélte, hogy ennek oka az lehet, hogy nem tetszik a hatalomnak, hogy segítséget nyújtott a fővárosi előválasztáshoz és győzelemhez." Nem, az az oka, hogy benne vagy a börtönbizniszben. Senki sem eszi meg a hülye hamukázásodat.
Szerencsi Veronika
2020. március 05. 11:41
Ügyvéd úr(?) - hogy, hogy nem az áldozatok mellett állnak ki? Nem mellettük pereskednek - a megítélt kárpótlást megszerezni? Miért is a bűnözők felkarolása egy ügyvéd "jól fizetett" célja? Mert itt az államot lehet fejni, meg a kussoló bűnözőt. Az áldozattól nem lehet lelejmolni nagy pénzeket. Ki a fene törődik vele, hogy milyen párttal szimpatizál? Hivatás szégyene amit elkövettek, Ön és társai. Pénzért mindent? "Ügyvéd úr?"
hakos
2020. március 04. 21:49
Ha a számok nem ülnek és ő valójában grátis képviselte "ügyfeleit" akkor gondolom ezt bizonyítandó bepereli a kormányt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!