Kósa Lajos: Gondoskodni kell a rend fenntartásáról

2020. március 27. 20:31

A Honvédelmi Bizottság elnöke elmondta, több kisvállalkozás is jelentkezett, hogy szeretne segítséget nyújtani.

2020. március 27. 20:31

Kósa Lajos, a Honvédelmi Bizottság elnöke arról beszélt, hogy Magyarországnak van egy védelmi terve. A védelmi tervben szerepelnek azok a vállalatok, amelyeket igénybe lehet venni a veszélyhelyzet idején. A bizottság elnöke elmondta, a honvedelem.hu oldalon közzétették azoknak a vállalatoknak a listáját, ahol megjelentek a katonák – írja a Hír TV.

Kósa Lajos megjegyezte, több kisvállalkozás is jelentkezett, hogy szeretne segítséget nyújtani. Ezt követően beszélt arról, hogy

„az utcákon és a köztereken szolgálatot teljesítő rendőrökre és a katonákra a következő két hétben a kijárási korlátozások ellenőrzésében is komoly feladat hárul majd.

– hangsúlyozta.

A beszélgetés során arra is kitértek, hogy az ellenzék komoly tárgyi tévedésbe esett, mikor a fokozott katonai jelenlét kapcsán puccsot emlegetett.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2020. március 28. 17:21
ÉRTELMES ember ezt egyetlen pillanatig sem vitatja! "Kósa Lajos: Gondoskodni kell a rend fenntartásáról" OSTOBA ELLENZÉKI politikusok, OSTOBA liberálbalfasz újságírók meg hadd zörögjenek!
zsoltkom2
2020. március 28. 01:27
Kósa, ti már beszottyadtatok. Nálatok a rend a pelenkaváltás idejét jelenti... az agyi funkció erre elég. Persze tökre nem emlékeztek rá, hogy nem akartátok bezárni az iskolákat.
toef36
2020. március 27. 22:10
Az ellenzéket am block be kellene hívni katonának 3 hónapra...
zakar zoltán béla
2020. március 27. 21:36
Söpredék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!