Jobbik: Továbbra is vannak működő alapszervezetek Vasban

2020. március 04. 15:08

Néhány alapszervezeti vezető döntése nem jelenti automatikusan az alapszervezetek automatikus megszűnését – közölte a párt Vas és Zala megyei regionális pártigazgatója.

2020. március 04. 15:08

Nem szűnt meg a Jobbik Vas megyében, csupán néhány alapszervezet vezetője tett egy bejelentést kilépési szándékáról a Facebookon, az élet párton belül ettől még folyik tovább – közölte Balassa Péter, a Jobbik március elsejétől kinevezett Vas és Zala megyei regionális pártigazgatója szerdán az MTI-vel. Felhívta a figyelmet: néhány alapszervezeti vezető döntése nem jelenti automatikusan az alapszervezetek automatikus megszűnését, hiszen jelen esetben azt sem tudni, hogy a párttagok meg lettek-e kérdezve.

Hétfőn több Vas megyei Jobbik-alapszervezet vezetője, köztük Lábodi Gábor, a szentgotthárdi alapszervezet elnöke is kilépési szándékát jelezte a Facebookon, azt is közölve, hogy Vas megyében megszűnt a Jobbik. Balassa Péter szerint viszont csupán egy párton belüli megújulás zajlik annak megfelelően, amit Jakab Péter pártelnök és az országos vezetés kijelölt és amelyre a párt tisztújító kongresszusán felhatalmazást kaptak.

Balassa Péter hangsúlyozta: a pártépítés folytatódik, és az a feladat, hogy ha esetleg megszűnik egy alapszervezet, helyette kettőt hozzanak létre. Elmondta, ő maga eddig hivatalos értesítést nem kapott kilépésekről és megszüntetni kívánt alapszervezetekről. Hangsúlyozta: továbbra is vannak Vas megyében működő Jobbik-alapszervezetek, ilyen például az általa vezetett szombathelyi is, tehát nem lehet azt állítani, hogy a Jobbik Vas megyében megszűnt létezni.

(MTI)
 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
villogókékfog
2020. március 04. 19:46
Állitólag, amikor meghal egy fehérje szervezet, akkor a haja és a körme nő még pár percet. Jákob, majd ezt megnézzük rajtatok a dk mikroszkopjában.
Berecskereki
2020. március 04. 18:41
Na ja! Mind jobbikos alapszervezet csak még nem tudják.
cutcopy
2020. március 04. 17:17
Tehát van egy-két használható alkatrész a Jobbik ócskatelepén.. )
teljesenertelmetlen
2020. március 04. 16:56
A: Visszük a hullákat, hozzátok a halottakat! Visszük a hullákat, hozzátok a halottakat! Visszük a hullákat, hozzátok a halottakat! D: Itt a pénz! A: Kösz! Visszük a hullákat, hozzátok a halottakat! (Az egyik paraszt hátán egy öregember lóg.) B: Itt egy! A: 9 penny! C: Nem vagyok halott! A: Mit mond? B: Semmit, itt a pénz! C: Nem vagyok halott! A: Tessék, azt mondja, nem halott! B: Dehogynem! C: De nem! B: Tényleg nem, de mindjárt az lesz, nagyon beteg! C: Már jobban vagyok! B: Nem vagy, mindjárt halott leszel! A: Sajnálom, így nem viszem el! C: Nem akarok a taligára kerülni! B: Mit kényeskedsz, mint egy gyerek! A: Sajnálom... C: Csuda jól vagyok! B: Ennyit igazán megtehetnél! A: Nem lehet! B: Akkor várj egy percet, mindjárt kinyúlik! A: Sietek Robinsonékhoz, kilencen adták be a kulcsot! B: Mikor jössz legközelebb? A: Csütörtökön. C: Tegyél le, tudok én menni! B: Nem tudsz te már semmit! Mondd, tényleg nem tudnál segíteni? C: Hú, de jól érzem magam! Hú, de jól érzem magam! Hú, de jól érzem magam! (Leüti egy bunkósbottal.) B: Köszönöm, pajtás! A: Nincs mit, csütörtökön jövök!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!