Háború békeidőben: mit tesznek a papok a járvány idején? – itt a Mandiner pénteki podcastje!

2020. március 20. 13:18

Lehet-e gyónni, vagy lelkibeszélgetést kérni a papoktól a járvány idején? Mi lesz a szentmisékkel és mi várható húsvétkor?

2020. március 20. 13:18

A járvány idején tapasztalt nehézségekről és lehetőségekről beszélgettünk Bese Gergő atyával, a budaörsi bencés iskola lelkészével, akit a távoktatás tapasztalatairól is kérdeztünk.

Készül az adás.<br>A képen balról jobbra: Bese Gergő atya és Szilvay Gergely (Mandiner)
Készül az adás.
A képen balról jobbra: Bese Gergő atya és Szilvay Gergely (Mandiner)

Műsorunk az alábbi felületeken érhető el:

Spotify

Soundcloud

Google Podcasts

Radiopublic

Breaker

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. március 22. 14:51
AZT TE A HÜLYE FEJEDDEL NEM TUDHATOD, MI' SZÁNDÉKA VOLT A JÓISTENNEK HITLERREL MEG A HOLOKAUSZTTAL--DE VALAMI VOLT A BIZTOS. ÁM EZT MI NEM ÉRTHETJÜK HATÖKÖR! HA EZT KÉPTELEN VAGY FÖLFOGNI..EZ A TE BAJOD,
syphax
2020. március 22. 14:49
HA NEKEM NEM TECCIK A TE HÜLYE KAMPÓS IVELT ZSIDÓHEFTY-D "IMÁDKOZOM" A JÓISTENHEZ: VÁGNÁ LE A TE ORRODAT MER' OJJJAN RANDA VAGY, OSZT' RAGASSZON ODA A POFÁD KÖZEPIRE EGY CSINOS KIS PISZEORROT..BAZZDMEG...HÁÁÁT EZ NEM MEGY!
syphax
2020. március 22. 06:34
ÉN NEM "IX-ELEK" KI SENKIT, AZT SEM, AKI NAGYON MEGÉRDEMELNÉ. CSAK MEGMONDOM NEKI(K) A MAGAMÉT--SOXOR ÖLÉG DURVÁN, ORDENÁRÉ MÓDON ÉS KÖZÖNSÉGESEN. DE KIZÁRÓLAG CSAK ANNAK AKI MEGÉRDEMLI. Hogy "Palika1955" miskolci-e és DK-s e azt én mint ős-miskolci..nem tudom.De--őszintén szólva--NEM IS ÉRDEKEL. Nem "listázom" a DK-sokat, sem a miskolci DK-sokat sem a nem miskolciakat. Egyiküket-másikukat "TUDOM KIK ŐK" de az "értéküket"--pontosabban az értéktelenségüket(!)-linkségüket is tudom, meglehetősen pontosan--s így azt is tudom: MEGKAPJÁK A MAGUKÉT--S "AZT" NEM KÖSZÖNIK MAJD MEG-- HA ELJÖN ANNAK AZ IDEJE. S AZ ÖLÉG LESZ NEKIK. NEM TŐLEM "KAPJÁK MEG".....
Mikesi Károly
2020. március 21. 15:59
Helyesbítés! Freund Tamás neurobiológus, Falus András pedig immunológus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!