DK: Ingyen maszkot mindenkinek!

2020. március 27. 11:14

A Demokratikus Koalíció azt kéri a kormánytól, hogy biztosítsanak mindenki számára ingyenesen védőmaszkokat, ahogyan azt például a cseh vagy a szlovák kormány is teszi!

2020. március 27. 11:14

Péntek reggel Orbán Viktor a Kossuth Rádióban bejelentette, hogy szombattól Magyarországon életbe léptetik a kijárási korlátozást. Ám ügyeket intézni, bevásárolni, dolgozni, vagy éppen fodrászhoz, manikűröshöz még mindig szabadon elmehetnek az emberek, akik így ugyanolyan fertőzésveszélynek vannak kitéve.

A Demokratikus Koalíció azt kéri a kormánytól, hogy biztosítsanak mindenki számára ingyenesen védőmaszkokat, ahogyan azt például a cseh vagy a szlovák kormány is teszi! Orvosok, szakmai szervezetek világszerte egyetértenek abban, hogy a maszkok viselése segít gátolni a koronavírus terjedését. Az emberek élete nem játék, minden lehetséges eszközzel meg kell óvnunk az egészségüket, és az államnak ehhez minden segítséget meg kell adnia! – olvasható a Barkóczi Balázs által kiadott közleményben

(MTI-OS)

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2020. március 28. 10:29
Ingyen szájkosarat a dékának!
adonyi29
2020. március 27. 14:35
Gyurcsány mentes DKt mindenkinek!
serferi
2020. március 27. 14:01
A kedves vezető, karigeri minden budapesti polgárnak adjon ingyen maszkot. Kövesse a jobbos polgármesterek példáját!
nyugalom
2020. március 27. 13:48
Dobrev viseljen inkább szájzárat, iszonyúan tud visítozni, akár csak sipicka!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!