A kormány fellép a koronavíruson nyerészkedők és a rémhírterjesztők ellen

2020. március 03. 10:51

„Elfogadhatatlannak gondoljuk azt, hogy valaki a koronavírus miatti aggodalmakon és a megtett intézkedéseken akar nyerészkedni” – jelentette ki Orbán Balázs.

2020. március 03. 10:51

Orbán Balázs az Országgyűlésben mondta el, hogy a jövőben versenyhivatali eszközökkel lépnek fel a koronavírus-járványt kihasználó, rossz szándékú piaci szereplőkkel szemben.

„Elfogadhatatlannak gondoljuk azt, hogy valaki a koronavírus miatti aggodalmakon és a megtett intézkedéseken akar nyerészkedni. Emellett pedig folyamatos a rémhírterjesztésekkel kapcsolatos a rendőrségi fellépés is” – nyomatékosította.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Parlo
2020. március 06. 23:31
Kissé ideges lettem a sötétségtől, számos helyen elgépeltem, legalább lesz mibe belekötni a tartalom és a gondolkodás helyett. :P (ez a piaci ára okoska... persze... mi meg beledöglünk az ilyenekbe)
Karácsony Szilvi
2020. március 03. 18:15
" A kormány fellép a koronavíruson nyerészkedők és a rémhírterjesztők ellen" CSAK MÁR LÁTNÁM!! Bár elképzelhető, hogy a bíróság bűntény hiányában felmentené őket. Mert ugye a rémhírterjesztés nálunk nem bűntény, ha az ellenzék valamely szerve terjeszti. Bezzeg a kormány!!!
atila68
2020. március 03. 14:12
Vadai büntit kap.
még fokozza
2020. március 03. 14:05
Orbán ellenséget talált.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!