Szúrópróbaszerű drogtesztet javasol a képviselőknek a Mi Hazánk

2020. február 06. 18:15

A párt álláspontja szerint bármelyik nap bármelyik képviselő drogtesztje elvégezhető lenne, így a meglepetés erejére alapozva az igazság gyorsan kideríthetővé válna.

2020. február 06. 18:15

Szúrópróbaszerű drogteszt bevezetését javasolja az országgyűlési képviselőknek a Mi Hazánk – közölte a párt honlapján Apáti István. A közlemény szerint: „A Mi Hazánk Mozgalom közel fél évvel ezelőtt elsőként javasolta az országgyűlési képviselőkre is kiterjedő, szúrópróbaszerű drogtesztek bevezetését, de örülünk, hogy a Jobbik is felébredt, és jelentős fáziskéséssel ugyan, de magáévá tette a Mi Hazánk javaslatát”.

Apáti István úgy fogalmaz: „az egyesült balliberális tömb elválaszthatatlan részét képező Jobbikkal ellentétben nem indokolatlanul bonyolított eljárásokban látjuk a megoldást. Ebben a kérdésben sem szabad maszatolni, sorsolásokkal a felszínt kapargatni és az időt húzni, hanem keményen a dolgok mélyére kell hatolni”!

A Mi Hazánk álláspontja szerint bármelyik nap bármelyik képviselő drogtesztje elvégezhető lenne, így a meglepetés erejére alapozva az igazság gyorsan kideríthetővé válna.

Apáti szerint a magyar emberek átlagfizetésének többszörösét kereső honatyák pedig kénytelenek lennének tudomásul venni végre, eljött az ideje annak is, hogy a magas javadalmak mellé komoly kötelezettségeket rendelünk.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2020. február 07. 08:09
Ha belegondolunk, hogy minden normális munkahelyen "munkaképes" állapotban kell megjelenni (józanul, alkohol és drog nélkül ) akkor nem ördögtől való ötlet ez.
Coccothraustes
2020. február 06. 22:10
A legnagyobb drogfogyasztók, a Momentumosok be se jutottak a parlamentbe.
BőröndÖdön
2020. február 06. 19:54
Ennek a gittegyletnek a mélységei csak a Mandit érdeklik...:(
B_kanya
2020. február 06. 19:46
Érdemes lenne a médiamunkásokat is, akik belépnek a Parlamentbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!