Szél Bernadett: Az egyik „nem” az én szavazatom volt

2020. február 26. 07:56

A független országgyűlési képviselőn kívül egy képviselő szavazott nemmel a „börtönbiznisz” megállítását célzó javaslattal kapcsolatban.

2020. február 26. 07:56

„Az egyik »nem« az én szavazatom volt” – írta közösségi oldalán Szél Bernadett képviselő a „börtönbiznisz” megállítását célzó javaslattal kapcsolatban.

A független országgyűlési képviselő által megosztott képen jól látszik: rajta kívül csupán egy képviselő szavazott nemmel.

„Ami itt történt, az azt jelenti, hogy a törvényhozás elgáncsolja a bíróságot. Ez már nem hekkelés, ez frontális támadás. Új szint. Egyszer még újra jogállam lesz, de addig is kőkeményen veszélyes precedens ez: ha ez megtörténhet, bárki lehet a következő. Fontosnak tartottam a lehető leghatározottabb kiállást, mert a képviselet számít” – írta Facebook-bejegyzésben Szél Bernadett.

Címlapkép: Facebook

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toef36
2020. március 04. 11:41
Mondja, kit érdekel ez? Senkit.
civis72
2020. február 26. 15:27
szélütött betti a legbutább nő az országban
zakar zoltán béla
2020. február 26. 14:26
osztkifenétérdekel
Rugán
2020. február 26. 13:53
Ugyan a vörös ideológiával átitatott és a nyílt társadalom rögeszméivel érzékenyített bíróságokon és évekig húzódó eljárásukon van mit kritizálni, egyáltalán nem róluk, hanem az erkölccsel és igazságossággal teljesen szembemenő jogi lehetőségek lettek megtámadva. Dettike, aki teljesen vakon követi George szektavezér minden óhaját, legalább nyíltan vállalta a NEM szavazatát, ennyit a javára írhatunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!