Nem tetszik Kunhalminak az új NAT

2020. február 03. 15:23

A politikus reform esetén szívesen vállalná az MSZP vezetését.

2020. február 03. 15:23

Az ATV Start című műsorának vendége volt az MSZP politikusa, ahol többek között az új Nemzeti Alaptantervről is kifejtette véleményét – írja az atv.hu.

Kunhalmi alkalmatlannak nevezte a NAT-ot, amely egy „nacionalista ás ókonzervatív ideológia mellett teszi le a voksát”.
Az irodalom terén sérelmezi a „náci” Wass Albert és Nyírő József tantervbe kerülését, a történelemoktatáshoz kapcsolódóan megemlítette Trianont, melynek szerinte irányított az értelmezése. Bírálta azt a konzervatív kánont, amely szerint a magyarok mindig áldozatok és/vagy hősök voltak.

Véleménye szerint az állampolgári ismeretek nem a demokráciára fogják nevelni a diákokat, hanem a honvédelem szemléletét adják át minden szinten.

A beszélgetés további részében szó esett az MSZP-ről is: kiderült, hogy a párton belül gondolkodnak a társelnöki rendszerben, ahol női kvóta is érvényesülne.

Kérdésre azt is elmondta, egy részleges reform esetén elvállalná a párt vezetését, de ez attól is függ, mi kerül az alapszabályba a március 14-én megrendezett kongresszus után.

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karácsony Szilvi
2020. február 06. 10:13
Megáll az eszem! Ezek az idióta libernyákok képtelenek felfogni, hogy a magyar választópolgárok nem őket választották egy demokratikus választáson, hogy minden az ő akaratuk szerint történjen. Hiába erőlködnek, hiába úszítják az embereket egymás ellen,hiába akarják rávenni a még idomíthatókat arra, HOGY A VÁLASZTÁSOK ELLENÉRE ŐK A JOBBAK. És az sem semmi, hogy most pl. a NAT-ot át sem tanulmányozták, többségében el sem olvasták, de hasonlóan a "rabszolgatörvényhez" tiltakoznak, mindegy hogy mi ellen, mert az csak rossz lehet amit nem ők találnak ki és nem őket támogatja.
pumuklik
2020. február 05. 09:02
Utóbbi időkben mint ha szex hiányban szenvedne a csaj.
Krupp Skya
2020. február 05. 08:46
"Nem tetszik Kunhalminak az új NAT" Nincs benne bérlethamisítási óra?
flesh ripper
2020. február 05. 08:38
A náci ...Nyírő Gyula" - Kulahalmi szerint. Személyes tanulmányozás és koncentrált olvasás után, magabiztosan kijelenti Kulahalmi elvtársnő, hogy Nyírő Gyula (Dés, 1895. március 12. - Budapest, 1966. május 4.) orvos, elme-ideggyógyász, egyetemi tanár, az orvostudományok kandidátusa, náci volt. Érdekes, hogy ez, a Keménymag c. Hír tv-s viccelődés közben sem tűnt fel a résztvevőknek. Persze, Nyírő József sem volt náci, de nem ez a fontos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!