Négy önkormányzati képviselő is kilépett a Jobbikból

2020. február 24. 18:39

Két budavári, egy csepeli és egy soroksári önkormányzati képviselő is otthagyta a pártot.

2020. február 24. 18:39

A mai napon kiléptünk a Jobbik Magyarországért Mozgalomból. Nemzeti ellenzékiként továbbra is 21. századi, konzervatív, jobboldali politikát fogunk folytatni. Ezen értékek képviseletére azonban a Jobbikban már nem látunk lehetőséget” – írta a Facebook-oldalán Kovács Dávid Attila csepeli jobbikos képviselő. Önkormányzati képviselői munkánkkal a jövőben is a kerületünkben élő polgárokat kívánjuk szolgálni. Egykori tagtársainknak jó munkát kívánunk, sajtómegkeresésekre nem kívánunk válaszolni – tette hozzá Kovács Dávid Attila. A Facebook-posztot négyen jegyzik:

Varga Dániel önkormányzati képviselő, I. kerület (Budavár)
Zsitnyák János önkormányzati képviselő, I. kerület (Budavár)
Kovács Dávid Attila önkormányzati képviselő, XXI. kerület (Csepel)
Dr. Staudt Csaba önkormányzati képviselő, XXIII. kerület (Soroksár)

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Párhuzamos különvélemény
2020. február 24. 22:34
Máma már nem hasad tovább. Tunya bezzeg ilyenkor sehol.
annamanna
2020. február 24. 21:23
Vona: az lenne a legjobb döntés, ha Jakab Péter lenne a Jobbik új elnöke https://www.youtube.com/watch?v=9yHcWr5RiL0 A videó nagy részében Vona a cigány hősökre való emlékezés fontosságát taglalja. Komment alatta: "Önök az "Egy politikus evolúciója" című sorozatunk "Hogy lett Vonagabóból Romagabó" című részt látták."
hátakkor
2020. február 24. 20:57
"budavári, egy csepeli és egy soroksári önkormányzati képviselő is otthagyta a pártot." Ezek csak kommancs támogatással lehettek képviselők, a Mozgalom Pest-Budán, Budavárban, Csepelen, Soroksáron nem létezik. Már BAZ megyében sem. Kérdés okt. 13-ig mire gondoltak. Majd ha Sziszi is kilép 2022-ben!
hátakkor
2020. február 24. 20:32
permanens tisztulás. a Dobrev listára jobban felfér Jákob és Sziszi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!